Ve čtvrtek 18.4.2024 neodesíláme zásilky, nepojede elektřina. Omlouváme se. Nejbližší termín odeslání: pondělí 22.4.2024

3v1 sada | Tradiční LINECKÉ cukroví s polevou a posypem 470g /17524CM

Kód: 4250712375248
Tip DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
84,80 Kč / balení 75,70 Kč bez DPH 180,40 Kč / 1000 g
NA OBJEDNÁNÍ, NAPIŠTE NÁM
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah balení: 350g směsi na pečení, 80g směsi na polevu, 40g sypaných hvězdiček

Těsto můžete dochutit vanilkou, vanilkovým aromatem nebo citrónovou kůrou.

Podrobný postup přípravy:  

Vánoční cukroví

budete potřebovat: 125g měkkého másla nebo tuku na pečení, 50g celého vejce (cca 1 vejce velikost M), cca 15ml vody, trochu mouky na vyválení.

Do mísy dáme lineckou směs, máslo a vejce. Elektrickým ručním mixérem nebo v kuchyňském robotu vymícháme hladké těsto. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v lednici. Po vychladnutí těsto opět krátce prohněteme, na lehce pomoučené pracovní ploše rozválíme na tenko a vykrajujeme požadované tvary. Cukroví dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 200°C horní/spodní ohřev cca 10 minut do zlatova. Poté nechte sušenky vychladnout.

Poleva

Polevovou směs rozmícháme s vodou do hladka - budete potřebovat jen několik lžic podle potřeby, rozetřeme na sušenky a ozdobíme cukrovými hvězdičkami. Polevu necháme asi 1 hodinu tuhnout při pokojové teplotě.

Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, cukr, jedlá sůl, aroma.  

Poleva: LAKTÓZA, cukr, modifikovaný škrob, barvivo potravinářský koncentrát z červené řepy, barvivo karoten.  

Sypání: cukr, škrob, palmový tuk, rýžová mouka, přírodní aroma

 

Nutriční hodnoty na 100g: energie 1891 KJ / 451 kcal | tuky 19 g / z toho celkem mastné kyseliny 11 g | sacharidy 64,4 g / z toho cukry 35 g | protein 5 g | sůl 0,3 g. 

Návod k přípravě - stručný:  Vánoční cukroví - 125g měkkého másla nebo tuku na pečení, 50g celého vejce (cca 1 vejce velikost M), cca 15ml vody, trochu mouky na vyválení. Pečeme 200°C horní/spodní ohřev cca 10 minut do zlatova. Poleva: Polevovou směs rozmícháme s vodou do hladka - budete potřebovat jen několik lžic podle potřeby. Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: