Čokoláda hořká Single Origin Madagaskar 74% (pecky) 1 kg/sáček alu
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Výběrová čokoláda made in Italy.
Jednodruhová hořká čokoláda - vysoký obsah kakaa (min. 74%) a kakaového másla (45%), chuťová vyváženost s garancí původu. Chuť tohoto kakaa je velmi plná, intenzivní, sladká, příjemně nakyslá s tóny červeného ovoce.
Vhodná pro modelování, potahování, plnění, polévání a výrobu pralinek.
Složení: kakaová hmota (Madagaskar), cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilka.
Temperační teploty: rozehřívání 45-50°C, krystalizace 28,5-29°C, pracovní 30,5-31°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.