ZBOŽÍ SKLADEM A JEDLÝ PAPÍR ODESÍLÁM NEJPOZDĚJI DO 2 DNŮ ✅

XXL Čokoláda 400g na vaření Bella 45%, Rakousko

Kód: 25927
Tip
87 Kč 75,65 Kč bez DPH 217,50 Kč / 1 kg
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
2.12.2021

Detailní informace

Doručení kurýrem zdarma
Doručení kurýrem zdarma
Stačí nakoupit za 2500 Kč a více
Společně pečeme již 5 let
Společně pečeme již 5 let
✓ Zavedená rodinná firma s tradicí
✓ Doručeno přes 100 000 balíčků
✓ 2000 recenzí a hodnocení
Balíkovna i Zásilkovna ZDARMA
Balíkovna i Zásilkovna ZDARMA
Stačí nakoupit za 1500Kč a více

Detailní popis produktu

Jedinečné chuti čokolády Bella se dosahuje použitím vybraných surovin a tradičních postupů. Kakaové boby se vybírají a praží v nejvyšší kvalitě, proto může výrobce ručit za výslednou chuť lahodné čokolády a prvotřídní kvalitu.

Nová 45% receptura!

U čokolády na vaření je důležité, aby se dobře rozpouštěla a v případě polevy zanechávala hladký povrch. K tomu je potřeba nejen vybrat kvalitní čokoládu, ale také použít správnou teplotu a postup při jejím rozpouštění. Tajemství krásně lesklého povrchu čokoládové polevy se jmenuje temperování. Čokoládu na vaření je nutné před samotným poléváním temperovat. Temperovaná čokoláda pak tuhne rychleji než čokoláda příliš horká. Důvodem je, že temperováním čokolády se stabilizuje obsažené kakaové máslo, které pak krystalizuje hezky rovnoměrně.

Na správné temperování čokolády budete potřebovat trochu německého smyslu pro přesnost, trpělivost a také zručnost.

Jak temperovat tuto rakouskou čokoládu:

  1. Čokoládu nejprve pomalu rozpusťte při teplotě 45 - 50°C za stálého míchání. Tím se rozpustí všechny složky tuku obsažené v kakaovém másle.
  2. Pak čokoládu ochlaďte na 28°C přidáním drobných kousků čokolády do již roztavené hmoty (tzv. očkováním) nebo ještě lépe mícháním ve vodní lázni. Tím se vytvoří pevná mikrokrystalická mřížka, která dá čokoládě právě její pevnost a lesk.
  3. Opětovným zahřátím na 30 - 32°C upevníte chlazením vytvořenou novou strukturu čokolády a můžeme ji rovnou použít na polevu.

 

Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilkový extrakt.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2117 kJ/507 kcal, tuky 27 g (z toho nasycené 17 g), sacharidy 57 g (z toho cukry 56 g) vláknina 5,2 g, bílkoviny - g, sůl 0,25 g 

 

Může obsahovat stopy arašídů, ořechů, pšenice a mléka.

Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě a spotřebujte do jednoho týdne po otevření.

Datum minimální trvanlivosti je vytištěno na sváru zadní části obalu.

Vyrobeno v Rakousku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: