Dr. Oetker Gelfix Extra 2:1 (25 g) /D--DO0096

Kód: D--DO0096
Neohodnoceno
38,80 Kč / ks 34,60 Kč bez DPH
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

S Gelfixem Extra 2:1 spotřebujete pouze polovinu cukru. Tato želírovací směs zachovává přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jeden sáček vystačí až na 1 000 g ovoce a 500 g cukru a vaří se pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. S Gelfixem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66% ovoce! Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce.Obsah balíčku Gelfix Extra smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Extra přidáváme vždy před cukrem! Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Složení: dextróza, želírující látka 19% (pektiny), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant (kyselina sorbová). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: