Dr. Oetker VEGA Gel neželatinový ztužovač rostlinného původu (6 g) /DTS
Kód: D--DO0088Detailní popis produktu
První neželatinový ztužovač rostlinného původu, který je 100% alternativou k živočišné želatině. Výrobek obsahuje 3 složky rostlinného původu s vysokou želírovací schopností: agar, karubin, konjaková guma. VEGA Gel je označen certifikovaným logem VEGAN. Použití výrobku je univerzální: jak pro přípravu sladkých dezertů a krémů, tak i pro přípravu zeleninových a pikantních aspiků. Funguje i s rostlinnou alternativou mléčných výrobků, tak aby byl tou správnou volbou pro vegany. Jednoduchá příprava, vystačí na 500 ml krému nebo 250 ml tekutiny na aspik. Příprava krému: Obsah sáčku rozmícháme ve 150 ml studené vody. Za stálého míchání přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu. Poté ihned vmícháme do 350 g připravené směsi (krému). Dále zpracujeme podle receptu. Příprava aspiku: Obsah sáčku rozmícháme ve 250 ml vody nebo nálevu z použité zeleniny. Za stálého míchání přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu. Poté ihned nalijeme na připravenou zeleninu a dáme ztuhnout do chladničky. Složení: želírující látka (agar, karubin, konjaková guma), maltodextrin. Může obsahovat stopy lupinové mouky a lepku.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář