Kvalitní holandský marcipán 1:3 - ČERVENÝ 100 g
Kód: 3.147-3Související produkty
AZO FREE
Vynikající marcipán přírodní 1:4 1kg - FunCakes | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
316,30 Kč bez DPH
354,30 Kč
Detailní popis produktu
Marcipán fialový 1:3 - 100g
Kvalitní holandský marcipán určený k modelování jedlých figurek a různým cukrářským dekoracím.
Dodáváme jej v poměru 1:3 (mandlová hmota – cukr). Marcipán má lahodnou mandlovou chuť, čímž je dokonalou volbou k dekoracím na dorty. Konzistence marcipánové hmoty je jemná a měkká a tak by měla zajistit snadnější manipulaci při tvorbě ozdob. Doporučujeme při práci s touto cukrářskou hmotou manipulovat při pokojové teplotě, tedy 21°C.
Složení: Cukr, mandle 25%(alergen), stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, kyselina E330, stabilizátor E1103, konzervant E202,barvivo E124*.
*může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.
Země původu: Holandsko
AZO FREE
Pravý marcipán 0,5 kg /D_0091
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
184,10 Kč bez DPH
206,20 Kč
AZO FREE
Vynikající marcipán přírodní 1:4 1kg - FunCakes | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
316,30 Kč bez DPH
354,30 Kč
Tip
BEZ LEPKU
DOVOZ Z NĚMECKA
V AKCI
RŮŽOVÝ německý MARCIPÁN 1:3 250g /11512
MÁME NA SKLADĚ
(4 balení)
64,10 Kč bez DPH
71,80 Kč
Vynikající marcipán tmavě hnědá 250g - FunCakes | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(13 ks)
131,20 Kč bez DPH
146,90 Kč
Tip
BEZ LEPKU
DOVOZ Z NĚMECKA
Vynikající marcipán sada 5x100g barevný 1:5 /18399 F28200
MÁME NA SKLADĚ
(1 balení)
189,10 Kč bez DPH
211,80 Kč
Vynikající marcipán 1:4 250g - FunCakes | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
117,10 Kč bez DPH
131,10 Kč
Anglický marcipán Marks & Spencer ZLATÝ - pro potahování cukrářských výrobků 500g
MÁME NA SKLADĚ
(5 ks)
247,60 Kč bez DPH
277,30 Kč
Anglický marcipán Marks & Spencer ZLATÝ - pro potahování cukrářských výrobků 95g
MÁME NA SKLADĚ
(4 ks)
57,90 Kč bez DPH
64,80 Kč
Marcipánová plastelína 90g 1:4 | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
86,10 Kč bez DPH
104,20 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář