ZBOŽÍ SKLADEM A JEDLÝ PAPÍR ODESÍLÁM NEJPOZDĚJI DO 2 DNŮ ✅

Piškotové těsto na korpusy GLORIA PREMIUM - 500 g

Kód: 18199
PRÁVĚ V AKCI
Značka: KaKa
75 Kč –36 %
Depositphotos 143245553 m 2015
75 Kč –36 % 48 Kč 41,74 Kč bez DPH 9,60 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
8.12.2021

Detailní informace

Doručení kurýrem zdarma
Doručení kurýrem zdarma
Stačí nakoupit za 2500 Kč a více
Společně pečeme již 5 let
Společně pečeme již 5 let
✓ Zavedená rodinná firma s tradicí
✓ Doručeno přes 100 000 balíčků
✓ 2000 recenzí a hodnocení
Balíkovna i Zásilkovna ZDARMA
Balíkovna i Zásilkovna ZDARMA
Stačí nakoupit za 1500Kč a více

Detailní popis produktu

500g sypké směsi pro přípravu třených a šlehaných hmot. Hotové těsto je vláčné, má jemnou strukturu, dobrou stabilitu a dlouhou trvanlivost.

Směs na dortový korpus je univerzální cukrářská směs krémové barvy a jemně citronové chuti i vůně. Tato směs je vhodná jak pro přípravu dortových korpusů, tak pro pečení bábovek a beránků, muffinů, či koláčů. Její lahodná chuť dodá moučníkům originální chuť a spolu s ostatními surovinami vytvoří jedinečný chuťový zážitek.

Výhodou směsi je její pevnost, neboť bez problémů udrží dortové náplně, ovoce a také čokoládu. Hotové těsto je vláčné a vydrží dlouho čerstvé. Vytvořit si tak můžete moučníky různých chutí, které zůstanou dlouho vláčné a šťavnaté.

Složení:

cukr, pšeničná mouka, předželatinovaný pšeničný škrob, kypřící látky (difosforečnany, uhličitan sodný), sušená syrovátka, emulgátory (mono a diglyceridy mastných kyselin, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, zahušťovadlo (xanthan), sušené odtučněné mléko, jedlá sůl, aroma, extrakt z kurkumy, přírodní aroma

 Použití:

na 500g směsi přidáme 300g vajec a 100g vody. Lze přidat kakao, ořechy atd..

Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 1657kJ/391kcal, tuky 5,6g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8g, sacharidy 78,4g z toho cukry 41,3g, vláknina 1,3g, bílkoviny 6,2g, sůl 0,85g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: