cesko-vlajka slovensko-vlajka

Šlehačka HOPLÁ 1 litr - slazená

Neohodnoceno
 

KRÁTKÁ TRVANLIVOST = SLEVA!

Dostupnost Produkt je dostupný v počtu: (1 ks)
Můžeme doručit do
26.8.2019
Cena 83 Kč / ks bez DPH
95 Kč / ks    
Kód produktu 45551
Značka Cooperlat
Kategorie Šlehačky
 

Rostlinná šlehačka. Krém z rostlinných tuků, bez cukru, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: jako náhrada za živočišnou smetanu, zejména v gastronomii - k vaření, na omáčky, ke zjemňování omáček, při přípravě studených předkrmů. V cukrářské výrobě na zákusky, poháry, vařený pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin.

Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, dle potřeby lze vzhledem k vysokému stupni konzistence ředit vodou nebo mlékem, a to v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky.

Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.


ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY

HOPLA 1000 ml Přípravek z rostlinného tuku s dlouhodobou trvanlivostí UHT, slazený.

SLOŽENÍ

Pitná voda, plně ztužený rostlinný tuk palmový (26,7 %), cukr, stabilizátory: E420ii, E463, mléčné bílkoviny, emulgátory: E472e, sójový lecitin (E322), E472b; jedlá sůl, aroma, barvivo: E160a.

ALERGENY

Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA

Výživové údaje na 100 ml: Energetická hodnota 1241 kJ/300 kcal; Tuky 26,7 g; Z toho nasycené mastné kyseliny 25,3 g; Sacharidy 14,3 g; Z toho cukry 11,9 g; bílkoviny 0,6 g; Sůl 0,3 g.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE

neuvádí se

HMOTNOST/OBJEM

1000 ml

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ

Pro lepší ušlehání vložte výrobek do chladničky, dokud nedosáhne teploty 5-8°C. Šlehejte pomocí elektrických šlehačů nebo ručně. Doporučujeme přidat studené mléko v maximálním objemu 20%. Ideální pro výrobu a dekoraci plněných dortů, chlazených dezertů, zmrzliny atd.

VÝROBCE

Cooperlat Soc. Coop. Agricola, Via Piandelmedico, 74 60035 Jesi (AN), Itálie

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: