Ve čtvrtek 18.4.2024 neodesíláme zásilky, nepojede elektřina. Omlouváme se. Nejbližší termín odeslání: pondělí 22.4.2024

Dr. Oetker směs na Perníčky 450 g + poleva zdarma

Kód: 8595072603638
Neohodnoceno
Značka: Dr. Oetker
130,50 Kč –47 %
Směs na vánoční perníčky
130,50 Kč –47 % 68,90 Kč / ks 61,50 Kč bez DPH
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs pro výrobu perníkového cukroví - vánoční perníčky směs

Balení obsahuje: 400 g směsi na přípravu těsta, 50 g směsi na přípravu královské polevy (glazury)

K tomu potřebujete na těsto: 25 g změklého másla nebo margarínu, 3-4 kávové lžičky medu, 2 vejce (velikosti M)

Na polevu: 1 bílek Na polevu: 2 kávové lžičky vody

Postup přípravy a pečení perníků:

Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 180° C asi 10 min. Horkovzdušná trouba: 160° C asi 10 min. Plynová trouba: střední stupeň asi 10 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Příprava 1. Obsah sáčku se směsí na přípravu těsta vysypeme na vál, přidáme máslo nebo margarín, med a vejce. Ručně vypracujeme hladké těsto. Pokud se těsto lepí přidáme 1-2 polévkové lžíce hladké mouky.

Z vnitřní strany krabičky můžete ostrými nůžkami vystřihnout všechny šablony, případně použijte vykrajovátka.

Na pomoučeném vále vyválíme těsto na placku cca 5 mm silnou a podle šablon nožem vyřízneme Mikuláše, čerta a vánoční ozdoby nebo vykrajujeme formičkou libovolné tvary.

Pečeme na plechu vyloženém papírem na pečení. Těsně před pečením perníčky potřeme rozšlehaným bílkem. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 2. Perníčky necháme vychladnout.

Směs na polevu vymícháme s vodou metličkou dotuha. Pokud je poleva řidká, přidáme 1-2 polévkové lžíce prosátého moučkového cukru. 3. Polevu naplníme do papírového kornoutu nebo igelitového sáčku s ustřiženým růžkem a perníčky ozdobíme. Polevu necháme zaschnout.

Perníčky můžeme zdobit také barevnými Tubičkami na zdobení Dr. Oetker.

Perníčky uložíme do plastové nebo plechové dózy (případně použijeme igelitový sáček), přidáme polovinu jablka a pevně uzavřeme a uložíme do chladu. Jablko každý den měníme. Za dva až tři dny perníčky změknou.

Složení: 

PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, koření skořice, anýz, hřebíček, koriandr a fenykl v různém poměru, kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný), karamelový prášek, modifikovaný bramborový škrob.

Nutriční hodnoty:

Na 100g hotového výrobku: Energie 1391 kJ/331 Tuky 5,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g Sacharidy 63,5 g z toho cukry 29,9 g Bílkoviny 7,2 g Sůl 0,59 g Doprovodné texty k výživovým údajům * perníčky připravené podle návodu s máslem, 4 kávovými lžičkami medu a vejci ** referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal).

Celkový počet porcí z jednoho balení: 25

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: