cesko-vlajka slovensko-vlajka

Stella cukrářská máslová, na krémy i pečení 250g

1 hodnocení
 
Akce Efekt lupa
 
Dostupnost Máme na skladě (> 10 ks)
Můžeme doručit do
25.4.2019
Měrná cena 91,60 Kč / 1 kg
22,90 Kč / ks    
Kód produktu 44440
Značka KaKa CZ
Kategorie Máslo, margarín a tuky
 

Prémiová novinka na trhu

Stella cukrářská s máslovou příchutí byla pro Vás vyvinuta ve spolupráci s cukrářskými technology skandinávského koncernu v rámci skupiny Orkla Food Ingredience. Je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů a její složení bylo dlouho testováno. 

Prémiový tuk na pečení Stella cukrářská s máslovou příchutí je vhodná nejen na klasické pečení, ale má vynikající vlastnosti pro přípravu krémů. Vaše krémy tak budou velmi vláčné a jemné s příchutí másla, budou však také dostatečně pevné pro zdobení dortů. Poctivých 80%tuku ve výrobku zaručuje Vás optimální výsledek. Snadno a rychle si tak připravíte vlastní krém podle svých představ, stačí přidat Vaše oblíbené ingredience a vyšlehat.


TIP od nás: Stellu cukrářskou s máslovou příchutí nechte vždy před přípravou krému vytemperovat (ohřát) na pokojovou teplotu.

Složení:

Rostlinné oleje (řepkový, palmový, kokosový v různém poměru), palmový tuk, pitná voda, emulgátory: slunečnicový lecitin, mono-a diglyceridy mastných kyselin, sušená SYROVÁTKA, jedlá sůl, konzervant: sorban draselný, regulátor kyselosti:kyselina citronová,, přírodní máslové aroma (z Mléka) , barvivo: B-karoten, vitamíny (vitamin A, vitamin D).

Výživové údaje na 100g. Energetická hodnota 3305kj/740 kcal, Tuky 82g z toho nasycené mastné kyseliny 32g, Sacharidy 0,2g z toho cukry 0,1g Bílkoviny 0,1g Sůl 0,4g Vitamin A 800 ug(100% *) Vitamin D 3,5 ug (70 % *)

Alrgeny: mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Skladujte při teplotě od +4°C do + 15°C. Chraňte před přímým slunečním světlem.Při nabízení k prodeji je možno uchovávat při teplotě do + 20°C po dobu nejdéle 7 dní.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: