cesko-vlajka slovensko-vlajka
DOPORUČUJEME PROHLÍŽEČ CHROME ⭐ DÉLKA EXPEDICE OBJEDNÁVEK (ZBOŽÍ SKLADEM: IHNED ✅, OD DODAVATELE: 1-2 DNY ✅) AKTUÁLNÍ DÉLKA PŘEPRAVY OD OKAMŽIKU ODESLÁNÍ: POŠTA 1-2 DNY ✅| DPD 1-2 DNY ✅ | ZÁSILKOVNA 1 DEN ✅| PPL 1-2 DNY ✅|, GLS, INTIME, ULOŽENKA: VYPNUTO ❌

Směs na přípravu čistě bílé potahovací i modelovací hmoty, MONTANA WHITE 1 kg

 
Efekt lupa
 
Dostupnost OD DODAVATELE DO TÝDNE
144 Kč    
Kód produktu 35871
Kategorie Sypké směsi na domácí výrobu marcipánu a fondánu
 

Tato sypká směs s vylepšenou recepturou je krásně bílá a tak se ideálně hodí k výrobě svatebního dortu. Chuťově patří tato univerzální potahovací a modelovací hmota od firmy Ireks na trhu jednoznačně k nejlepším. S hmotou se výborně pracuje, je elastická, nepraská jen je nutné ji dobře propracovat. S hmotou Montana se nemusíte bát ani výroby jedlých krajek. Naše formy na krajky se k tomu hodí ideálně.

V případě že nespotřebujete všechnu rozpracovanou hmotu, můžete jí v chladu a dobře zabalenou uchovat čerstvou až jeden měsíc.
Použití: 500 g směsi Montana, 75-85 ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25 g změklého 100% tuku (Omega).

Postup přípravy: všechny suroviny (tuk musí být změklý) se spojí v robotu pomocí hnětacích háků (příp. v domácí pekárně a lze ji propracovat i ručně) v mírně lepivou hmotu, která se uloží do pevnějšího igelitového pytlíku a nechá se minimálně 3 hodiny odležet (nejlépe celý den) při pokojové teplotě. Po uležení už hmota nelepí a lze s ní rovnou pracovat. Pokud potřebujete hmotu použít ihned po přípravě, použijte menší množství vody (70ml).

Složení: cukr, sušené mléko, barvivo E171, glukózový sirup, aroma, stabilizátor E415. Hmota je bez konzervačních látek.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: