cesko-vlajka slovensko-vlajka

Transfer fólie


transfer

 

Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Lze pomocí kakaového másla, které naleznete na nešem webu - kód LESBUT1 přenést vzor transferové folie také jinam než na čokoládu, například na modelovací a potahovací hmoty, potřete je rozpuštěným kakaovým máslem, které se spojí s kakaovým máslem obsaženým v potisku na folii a tím dojde k přenesení motivu na požadovaný povrch. Necháte chvíli zchladnout a ztuhnout, poté opatrně sejmete folii.

 

Postup s čokoládou:

  • Rozehřátou čololádu natřeme na transferovou fólii (položenou dekorem směrem vzhůru), 
    její velikost si můžeme podle potřeby upravit. 
  • Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme.
  • Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme.
 

Ou... tu ještě nic není.

Připravujeme ... již brzo!