Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Domácí čokoládové pralinky snadno? Ano, poradíme jak na to

Znáte ten pocit, honí vás mlsná nebo chcete pro rodinu připravit něco neokoukaného

Vytvořte si doma kus belgické tradice s domácí přípravou pralinek

Jste vášnivým domácím cukrářem nebo cukrářkou, který si rád/a vyzkouší nové recepty a tvoří vlastní dezerty? Určitě víte, jak může být náročné najít kvalitní a multifunkční formy, které jsou odolné, lehké na údržbu a zároveň umožňují jednoduché odlepování pečiva. Možná jste se již několikrát setkali s tím, že se vám těsto připálilo nebo přilepilo na formu a zkazilo tak váš pečlivě připravený recept.

Italské formy na čokoládu

Vysoká kvalita zpracování a Italská preciznost

Jistě znáte ten pocit zklamání, když musíte vyhodit celou várku kvůli špatné formě. Nebo ten nepříjemný moment, kdy se snažíte vytvořený výrobek z formy vyklepat, ale místo toho ho zničíte. A co teprve nepříjemný zápach levného plastu, který může dokonce kontaminovat vaše jídlo. Tyto problémy mohou způsobit hodně stresu a odradit vás od dalšího pečení. Toto se značkou Silikomart nehrozí.

Domácí čokoláda

 

Tak jdeme na to, již zítra můžete kouzlit Belgické delikatesy

V našem e-shopu Sladké potřeby máme pro vás ideální řešení - silikonové formy od značky Silikomart. Tyto formy jsou vyrobeny z 100% potravinářského silikonu, který je teplotně odolný a dokonale flexibilní. Výrobky z nich jednoduše a rychle vyjmete, aniž by se připálily nebo přilepily. Můžete je použít pro výrobu čokoládových pralinek, cukrovinek a dokonce i na fondán, isomalt nebo karamel.
 
Silikonová forma na čokoládu
 
Formy jsou vhodné do myčky na nádobí a díky svému pružnému silikonu ušetří skladovací místo. Navíc jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech, takže můžete tvořit originální moučníky a dokonale překvapit své blízké. A jako bonus nabízíme prodlouženou záruku na 3 roky a nízké poštovné již od 29 Kč. Už žádné připálené koláče nebo zničené recepty - s našimi silikonovými formami budete pečení milovat ještě více!
 

Belgická čokoláda, zaručuje úspěch a chutná špičkově

Pestrá nabídka čokolád pro domácí i profesionální cukraření

 Objevte tajemství belgické čokolády s naší stránkou věnovanou tomuto lahodnému dezertu. Prozkoumejte historii, popisy výrobků a tipy jak s čokoládou pracovat. Perfektní pro všechny cukrářky, kteří se chtějí dozvědět více o tomto sladkém řemesle. Kupte si nyní Silikomart a začněte objevovat svět belgické čokolády. Skvělé pro odborníky i začátečníky.
 
Belgická čokoláda

Proč váhat, kupte ještě dnes 👼

Máte-li zájem o naše silikonové formy na pečení, prozkoumejte náš eshop Sladké potřeby a prohlédněte si naší širokou škálu forem. Dodávka je rychlá a cenově dostupné již od 29 Kč, takže si můžete objednat dnes a začít pečení již za pár dní. Využijte příležitosti a udělejte z pečení zábavu, nikoli práci.

 

Takže šťastné a veselé Vánoce, milé ženy a rodiny. Pečte, tvořte, bavte se! A nezapomeňte, i když jste v kuchyni, nemusíte tam být samy. Přidejte se k nám, sdílejte své vánoční pečení s námi a nechte se inspirovat naší komunitou. 🎄🥰

 

Domácí pralinky z čokolády