Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Antigravitační stojánek Cake Masters, pro levitující dorty /17558

Kód: 6923450606735
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
438,60 Kč / balení 362,50 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (2 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šikovná pomůcka pro excelentní dortové pečení

Ideální pomocník pro již zkušené cukrářky a cukráře

Cukrářské potřeby Cake Masters potěší

Antigravitační stojánek umožní vytvářet netradiční dorty s presahem, levitující částí atd.. 

Vytvářejte působivé lité koláče s fascinujícími plovoucími efekty. Tento praktický stojan na dorty usnadňuje vytváření vzrušujících antigravitačních designů, které vzdorují gravitaci a rovnováze. Anti Gravity Cake Stand funguje jako neviditelná podpěra, která vašim speciálním pečicím výtvorům poskytne pevné uchycení. Stojan umožňuje připevnit menší ozdobné předměty nad vlastní dort. Tímto způsobem lze dosáhnout různých optických klamů, jako je vylévání džbánů od mléka nebo plechovek od nápojů, rozlité bonboniéry, čokoládové čočky a mnoho dalšího. Stojan na dorty lze nastavit a znovu použít různými způsoby.

Hledáte dokonalý nástroj pro zvýšení vaší cukrářské dovednosti na úplně novou úroveň?

Vyzkoušejte tento stojan a zdokonalujte se v pečení dortů

Materiál: plast ✅

Velikost: střední ✅ průměr základny 250 mm

Provedení: celistvé 

Rozměry základní desky: 25 cm

Instrukce:

1. Dort upečte jeden den před sestavením. Takto se méně drolí a snáze se skládá.
2. Vyberte si otvor, kudy chcete, aby ozdoba stékala dolů na dort. Protáhněte závit základní tyče základní dortovou deskou a upevněte ji pojistnou maticí.
3. Nepotřebné otvory zakryjte záslepkami.
4. Propíchněte do dortu díru pomocí vhodného vykrajovátka na cukroví nebo jedné z tyčí.
5. Sestavte tyče podle libosti a přesuňte přes ně dort. Netahejte dort přes úhel. Ten musí být přidán později.
6. Podle toho, co chcete po dortu stékat, můžete na ozdobu tyčinky použít krém, modelovací čokoládu, marcipán nebo fondán. Pro těžké dekorace, jako jsou plněné pralinky, doporučujeme temperovanou polevu a použití ledového spreje.
7. Nyní můžete na zkosený konec tyčinky připevnit sáček se bonbony, světelný džbán nebo krabičku pralinek. I ty zafixujte polevou a překryjte přechod stékající ozdobou.

Před prvním použitím omyjte. Možno mýt v myčce.

Země původu výrobku: Čína

 

 

 

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: