Nejprodávanější

Pravý marcipán 0,5 kg /D_0091
Pravý marcipán 0,5 kg /D_0091
MÁME NA SKLADĚ (>15 ks)
2017000000068
 
153,30 Kč
Pravý marcipán 1,25 kg /D_0090
Pravý marcipán 1,25 kg /D_0090
MÁME NA SKLADĚ (>15 ks)
2017000000051
 
382,30 Kč
Depositphotos 75363213 m 2015
Marcipán 1:3 MARO 1:3 - 2,5kg - český
MÁME NA SKLADĚ (5 ks)
31330
 
834,40 Kč
Podsypový cukr 1Kg - Kelmy  | Skvělé pro Váš domácí dort
 
142,40 Kč
13 položek celkem

Cena

712505
1712505

Značky

Položek k zobrazení: 13
Pravý marcipán 1,25 kg /D_0090
Pravý marcipán 1,25 kg /D_0090
MÁME NA SKLADĚ (>15 ks)
382,30 Kč / ks
2017000000051
Pravý marcipán 0,5 kg /D_0091
AZO FREE
Pravý marcipán 0,5 kg /D_0091
MÁME NA SKLADĚ (>15 ks)
153,30 Kč / ks
2017000000068
Depositphotos 75363213 m 2015
834,40 Kč / ks
31330
Marcipánová plastelína 90g 1:4  | Skvělé pro Váš domácí dort
80,90 Kč / ks
362948
13930 CM139300
108,90 Kč / balení
4250712339301
Podsypový cukr 1Kg - Kelmy  | Skvělé pro Váš domácí dort
142,40 Kč / ks
8436040452387
Marcipán růžový (100 g) /D_6042-04
71,30 Kč / ks
8595242860465
Marcipán oranžový (100 g) /D_6042-03
71,30 Kč / ks
8595242860472
FunCakes Marcipán 1:4 (250 g) /D_F28100
94,70 Kč / ks
8720512692204
Vynikající marcipán tmavě hnědá 250g - FunCakes  | Skvělé pro Váš domácí dort 8720512692327
Depositphotos 75363213 m 2015
Marcipán 1:3 MARO 7,5kg
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
2 504,90 Kč / ks
94947

Marcipán na dortMarcipán je cukrářská hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené sladké mandle a cukr, které se prohnětou do požadované konzistence, případně se zahřívají a odpařují do požadované vlhkosti. 

Moderní marcipán lze doporučit jak na modelování tak na potahování dortů a zákusků. Lze barvit gelovou barvou, doporučujeme barvy Wilton.

TIP! Aby se s marcipánem dobře pracovalo, důkladně několik minut ručně hnětejte, dokud nebude hmota vláčná a elastická. Při rozvalování podsypáváme nejlépe podsypovým cukrem, který také naleznete v naší nabídce. Pro potahování dortu doporučujeme hmotu rozválet na 4-5 mm silný plát.

Dělení marcipánu:

50% cukru - 50% mandle = 1:1
67% cukru - 33mandle = 1:2
75% cukru - 25mandle = 1:3
80% cukru - 20% mandle = 1:4