27.5.-3.6. DOVOLENÁ

Marcipán

Nejprodávanější

Pravý marcipán 1,25 kg  /DTS
Pravý marcipán 1,25 kg /DTS
MÁME NA SKLADĚ (10 ks)
D--0090
 
318 Kč
ODENSE marcipánová hmota bílá 200g
ODENSE marcipánová hmota bílá 200g
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
000334
 
75 Kč
10346 thickbox default
ODENSE marcipánová hmota růžová 200g
MÁME NA SKLADĚ (9 ks)
27327
 
75 Kč
cerveny
 
86 Kč
Marcipán 1:1 na pečení i potahování, LUBECA 1kg
336 Kč –2 %
Marcipán 1:1 na pečení i potahování, LUBECA 1kg
MÁME NA SKLADĚ (6 ks)
CSG-MML014
Původně: 336 Kč  (–2 %)
328 Kč
17 položek celkem
Depositphotos 75363213 s 2019 192218
Kvalitní holandský marcipán 1:3 - ČERVENÝ 100 g
58 Kč
3.147-3
marzipanzeleny 500g
58 Kč
71020581
Kvalitní holandský marcipán 1:3 - ZELENÉ JABLKO 100 g
58 Kč
3.147-13
ODENSE marcipánová hmota bílá 200g
75 Kč
000334
10346 thickbox default
75 Kč
27327
FunCakes Marcipán Classic Pink (250 g)  /DTS
83 Kč
F28110
FunCakes Marcipán Soft Pink (250 g)  /DTS
83 Kč
F28160
cerveny
86 Kč
94681
FunCakes marcipán Golden Yellow - 250g
96 Kč
F28145
FunCakes Marcipán Midnight Black - černý - 250g
96 Kč
F28135
Vynikající marcipán 1:5 červený 250g - FunCakes
96 Kč
F28120
Vynikající marcipán světle modrý Ice Blue 250g 1:5 - FunCakes F28155
Italský marcipán 400g - Decora
Italský marcipán 400g - Decora
MÁME NA SKLADĚ (4 ks)
241 Kč
0300202
Pravý marcipán 1,25 kg  /DTS
Pravý marcipán 1,25 kg /DTS
MÁME NA SKLADĚ (10 ks)
318 Kč
D--0090
Marcipán 1:1 na pečení i potahování, LUBECA 1kg
336 Kč –2 %
328 Kč
CSG-MML014
Cukrářský MARCIPÁN 1:3 s 25% mandlí, 1 kg FUNCAKES
Novinka
371 Kč
FC28180

Marcipán na dortMarcipán je cukrářská hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené sladké mandle a cukr, které se prohnětou do požadované konzistence, případně se zahřívají a odpařují do požadované vlhkosti. 

Moderní marcipán lze doporučit jak na modelování tak na potahování dortů a zákusků. Lze barvit gelovou barvou, doporučujeme barvy Wilton.

TIP! Aby se s marcipánem dobře pracovalo, důkladně několik minut ručně hnětejte, dokud nebude hmota vláčná a elastická. Při rozvalování podsypáváme nejlépe podsypovým cukrem, který také naleznete v naší nabídce. Pro potahování dortu doporučujeme hmotu rozválet na 4-5 mm silný plát.

Dělení marcipánu:

50% cukru - 50% mandle = 1:1
67% cukru - 33mandle = 1:2
75% cukru - 25mandle = 1:3
80% cukru - 20% mandle = 1:4

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení