cesko-vlajka slovensko-vlajka
STRÁNKA ZLOBÍ? DOPORUČUJEME PROHLÍŽEČ CHROME ⭐ DOBA EXPEDICE OBJEDNÁVEK, ZBOŽÍ SKLADEM: 2 DNY ✅, OD DODAVATELE: 3-7 DNŮ ✅ | AKTUÁLNÍ DÉLKA PŘEPRAVY OD OKAMŽIKU ODESLÁNÍ: POŠTA 2 DNY ✅| DPD 2 DNY ✅ | ZÁSILKOVNA 1-2 DNY ✅| PPL 1-2 DNY ✅

VZHLEDEM K VYHLÁŠENÍ STAVU NOUZE ❌ A ZAVŘENÍ ČÁSTI VÝDEJEN, DOPORUČUJEME VOLIT DORUČENÍ KURÝREM PPL A NÁSLEDNĚ SI PŘESMĚROVAT ZÁSILKU PŘÍPADNĚ DO VÝDEJNY DLE POTŘEBY. DĚKUJEME ZA TRPĚLIVOST S PŘEPRAVCI

Marcipán

Marcipán na dortMarcipán je cukrářská hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené sladké mandle a cukr, které se prohnětou do požadované konzistence, případně se zahřívají a odpařují do požadované vlhkosti. 

Moderní marcipán lze doporučit jak na modelování tak na potahování dortů a zákusků. Lze barvit gelovou barvou, doporučujeme barvy Wilton.

TIP! Aby se s marcipánem dobře pracovalo, důkladně několik minut ručně hnětejte, dokud nebude hmota vláčná a elastická. Při rozvalování podsypáváme nejlépe podsypovým cukrem, který také naleznete v naší nabídce. Pro potahování dortu doporučujeme hmotu rozválet na 4-5 mm silný plát.

Dělení marcipánu:

50% cukru - 50% mandle = 1:1
67% cukru - 33mandle = 1:2
75% cukru - 25mandle = 1:3
80% cukru - 20% mandle = 1:4

 
55
29491552949
Značky
 
 

Stránka 1 z 2 - 48 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 2 - 48 položek celkem