Marcipán

Nejprodávanější

marcipanova plastelina k modelovani
 
60 Kč
Depositphotos 203325760 l 2015
Marcipán 1:3 MARO 1,25 kg
K ODESLÁNÍ ZA 4 DNY
D--0090
 
343 Kč
Depositphotos 203325760 l 2015
Marcipán 1:3 MARO 0,5 kg
K ODESLÁNÍ ZA 4 DNY
D--0091
 
139 Kč
ODENSE marcipánová hmota bílá 200g
 
75 Kč
74 položek celkem
Marcipán 20% 150g bílý od Tasty Me
Novinka
49 Kč
00031051
modelovacihmota500g cerny
58 Kč
71020580
Kvalitní holandský marcipán 1:3 - ČERVENÝ 100 g
Novinka
58 Kč
3.147-3
Kvalitní holandský marcipán 1:3 - HNĚDÝ 100g 71020582
marcipanova plastelina k modelovani APO-362948
Marcipán pravý 100g kakaový -
70 Kč
V--364645
ODENSE marcipánová hmota bílá 200g
75 Kč
APO-000334
10347 thickbox default 27330
2d26be13186fae29571169d7ca6a5737 27345
modelovacihmota500g cerny
86 Kč
36591
Kvalitní holandský marcipán 1:3 - ORANŽOVÁ 250 g
86 Kč
93617
6 177 Original whitemarzipan e69c28
Novinka
86 Kč
213223
stažený soubor
86 Kč
94680
Nahoru
Další produkty

Marcipán na dortMarcipán je cukrářská hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené sladké mandle a cukr, které se prohnětou do požadované konzistence, případně se zahřívají a odpařují do požadované vlhkosti. 

Moderní marcipán lze doporučit jak na modelování tak na potahování dortů a zákusků. Lze barvit gelovou barvou, doporučujeme barvy Wilton.

TIP! Aby se s marcipánem dobře pracovalo, důkladně několik minut ručně hnětejte, dokud nebude hmota vláčná a elastická. Při rozvalování podsypáváme nejlépe podsypovým cukrem, který také naleznete v naší nabídce. Pro potahování dortu doporučujeme hmotu rozválet na 4-5 mm silný plát.

Dělení marcipánu:

50% cukru - 50% mandle = 1:1
67% cukru - 33mandle = 1:2
75% cukru - 25mandle = 1:3
80% cukru - 20% mandle = 1:4

Společně pečeme již 5 let
Společně pečeme již 5 let
✓ Zavedená rodinná firma s tradicí
✓ Doručeno přes 100 000 balíčků
✓ 2000 recenzí a hodnocení