Dr. Oetker Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým luskem (100 g) /D_DO0004
Detailní popis produktu
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Dávkování: podle konkretního receptu a chuti. Tip pro Vás: 1 – 2 kávové lžičky odpovídají 1 kusů vanilkového lusku. Vanilkovou pastu doporučujeme při přidávání do těsta nejprve rozmíchat v tekutých přísadách receptu. Po použití uzávěr dobře očistěte a tubu uzavřete. Vanilková pasta Bourbon tak vydrží v nezměněné kvalitě po celou dobu trvanlivosti.
VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika
Složení
cukr, voda, extrakt z vanilky Bourbon 15 %, extrahovaný mletý vanilkový lusk 2,0 %, zahušťovadlo (tragant).
Výživové hodnoty: Energie 1238 kJ/292 kcal Tuky 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 63 g z toho cukry 62 g Bílkoviny 0,2 g Sůl 0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.