Jedlý fondánový papír A4 pro tisk (cukrová fólie 0,45mm) 25 ks/krabice
Výhodný nákup:
Detailní popis produktu
Jedlý fondánový papír v bílé barvě pro potisk pomocí tiskárny s jedlým inkoustem. Určený pro potravinářskou výrobu.
Složení: modifikované škroby: E1422, E1412, cukr, maltodextrin, glukóza, voda, rostlinný olej (kokos), glicerin E422, zahušťovadlo E460i, xantanová guma E415, arabská guma E414, regulátor kyselosti E330, emulgátor E435, konzervant E202, aroma vanilka, barvivo E171
POZOR – DŮLEŽITÉ
Optimální podmínky skladování: 15-20°C, vlhkost 40-55%.
Při nižších hodnotách fondánový papír tvrdne a je křehký: v tomto případě se před použitím doporučuje umístit papír v blízkosti tepelného zdroje (25/30°C) na několik minut aby získal opět původní měkkost a vláčnost.
Použití: Po potištění odstraňte průhlednou fólii pod cukrovou vrstvou – v případě problémového odstranění vložte papír na několik vteřin (max. 30) do mrazničky. Umístěte list přímo na dort a ujistěte se, že dobře přilne – pro lepší výsledek můžete umístit list na tenkou vrstvu šlehačky; fondánový papír může být použit na každý druh cukrářského zdobení.
Doporučení: V případě, že povrch Vašeho dortu je suchý, poprašte jej mírně rozprašovačem s vodou a poté umístěte list potištěného papíru. V případě, že nespotřebujete dort do 4 hodin od umístění potisku, doporučujeme před položením listu potřít dort vrstvou želatiny a po jeho umístění také list s potiskem. 5-6 hodin po umístění na dort se list, díky vlhkosti obsažené v dortu, spojí s jeho povrchem. Tudíž po uplynutí této doby by se mohl potisk rozmazat nebo zničit. V případě, že neumístíte potištěný list na dort okamžitě, umístěte jej do původního, dobře uzavřeného balení. Cukrová pasta je zamrazitelná, ale před umístěním listu je nutné tento zcela rozmrazit. V případě, že zmrazíte dort již s obrázkem je nutné počkat několik hodin před jeho konzumací, jinak by se papír lámal.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prázdné listy jedlého papíru |
---|---|
EAN: | 8595628820403 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.