Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

RUF Birthday Cake Cream 110g /18057 Směs na narozeninový krém s posypem

Kód: 4002809021916
DOVOZ Z NĚMECKA V AKCI
Neohodnoceno
Značka: RUF
51,60 Kč / ks 46,10 Kč bez DPH 46,90 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (14 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Smetanový krém na dort od německé RUF, kdykoliv za pár minut!

Kvalitní směs pro rychlý smetanový krém na dortík nebo klasické košíčky cupcakes, navíc s barevným posypem, který malé děti milují.

Poznejte rozdíl v německé kvalitě

Naše instantní směs na krém je výsledkem dlouhých hodin pečlivého vývoje a testování. Je to výjimečný výrobek, který dosahuje dokonalou konzistenci a chutí při každém použití. Příprava je tak jednoduchá, že se k ní neodváže jen zkušený kuchař, ale i začátečník. Stačí smíchat s mlékem a vyšlehat. Lze snadno upravit konzistenci podle vašich preferencí, od pevného krému až po nadýchanou pěnu. 
 

Sny o dokonalém domácím cukrářství se plní

Představte si, jak tato dokonale našlehatelná, rychle a snadno připravitelná krémová náplň zdobí váš oblíbený zákusek. Jak přidává ten pravý dotek k ovoci, dortům, zmrzlině a mnoha dalším. Zamyslete se nad tím, jak by tahle dokonalá krémová pochoutka mohla okouzlit vaše hosty na příští rodinné oslavě nebo jen při klidném odpoledním čaji.
 

Skladování: při pokojové teplotě
 
Balení: 80 g v krabičce + 30g dekorační sypání

Výrobce a země původu: Německo, firma RUF
 
Postup přípravy:
 
Přidejte 150 ml polotučného mléka, 200g smetany a vyšlehejte dle potřeby

Složení:

Krémový prášek: cukr, glukózový sirup, rostlinné oleje (palmový), modifikovaný škrob, emulgátor estery kyseliny Mléčné mono- a diglyceridů mastných kyselin, MLÉČNÝ PROTEIN, želatina (hovězí), maltodextrin, želírující látka karagenan, aroma (obsahuje MLÉKO), přírodní aroma, barvivo sulfitový louh karamel .
 
Ozdoba na narozeninový dort (27%): cukr, PŠENIČNÝ ŠKROBU, plně hydrogenovaný slunečnicový olej, barvivo potravinářský koncentrát (černý rybíz, mrkev, citron, ředkvička, světlice barvířská, spirulina, batáty, červená řepa), glukózový sirup, kokosový olej, barviva (paprikový extrakt , kurkumin).

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 1607 kJ / 379 kcal
Tuky 0g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 92,7g
z toho cukry 66,1g
Vláknina 0g
Bílkoviny 0g
Sůl 0,8g

Kód výrobce: -----

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: