Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

RUF nadýchaný marshmallow krém 200g /18052

Kód: 4002809021923
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
Značka: RUF
62,80 Kč / ks 56,10 Kč bez DPH 31,40 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (9 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Potřebujete rychlý Marshmallow krém? Snadno a rychle

Sladký, sladší, nadýchaný marshmallow krém. Náš nový cukrářský krém zaujme nejen svou nezaměnitelnou lahodnou chutí, ale také jedinečnou konzistencí. Tato konzistence je charakteristická pro krém, který je obzvláště oblíbený a známý v severoamerické kultuře a používá se tam mimo jiné jako pomazánka. Ať už k namazání na cup cakes, jako krém na whiopies a dorty nebo jako pomazánka pro náš Fluffy Marshmallow Cream, existuje mnoho použití.

Poznejte rozdíl v německé kvalitě

Naše instantní směs na krém je výsledkem dlouhých hodin pečlivého vývoje a testování. Je to výjimečný výrobek, který dosahuje dokonalou konzistenci a chutí při každém použití. Příprava je tak jednoduchá, že se k ní neodváže jen zkušený kuchař, ale i začátečník. Stačí smíchat s mlékem a vyšlehat. Lze snadno upravit konzistenci podle vašich preferencí, od pevného krému až po nadýchanou pěnu.  

Sny o dokonalém domácím cukrářství se plní

Představte si, jak tato dokonale našlehatelná, rychle a snadno připravitelná krémová náplň zdobí váš oblíbený zákusek. Jak přidává ten pravý dotek k ovoci, dortům, zmrzlině a mnoha dalším. Zamyslete se nad tím, jak by tahle dokonalá krémová pochoutka mohla okouzlit vaše hosty na příští rodinné oslavě nebo jen při klidném odpoledním čaji.
 

Skladování: při pokojové teplotě
 
Balení: 200 g v krabičce

Výrobce a země původu: Německo, firma RUF
 
Postup přípravy:
 
Přidejte 80 ml vlažné vody

Složení:

Cukr, maltodextrin, glukózový sirup, modifikovaný škrob, KUŘECÍ BÍLÝ PRÁŠEK*, zahušťovadlo guarová guma, aroma. *tepelně ošetřeno.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 1647 kJ / 394 kcal
Tuky 0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 95g
z toho cukry 80g
Vláknina 0g
Bílkoviny 2,9g
Sůl 0,12g

Kód výrobce: - - - 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: