Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Sada vánočních dekorací Andělská křídla s leskem | 12 ks /18483 Originální anglická dekorace pro vánoční dort a cukroví

Kód: 5015462210275
DOVOZ Z NĚMECKA V AKCI
Neohodnoceno
Značka: Culpitt
94,80 Kč / balení 84,60 Kč bez DPH 632 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (4 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Roztomilá vánoční dekorační sada pro vánoční cukroví

Hledáte způsob, jak udělat vaše vánoční cukroví ještě výjimečnější a poutavější? Potřebujete něco, co dodá vašemu vánočnímu pečení extra lesk a přidá zábavu do vaší domácnosti? Máme pro vás skvělé řešení! Představujeme vám naši Sadu vánočních dekorací andělská křídla. Tato sada obsahuje 12 ks ručně vyráběných, detailně malovaných ozdob z cukru, které okouzlí každého - dospělé či děti. Vybaveni těmito vysoce kreativními dekoracemi, můžete transformovat vaše vánoční pečení v umělecký zážitek.

Originální anglický produkt pro vánoční čas s dětmi

Představte si, jak by bylo nádherné, kdyby všechna ta práce byla snadná a zábavná. Vánoční cukroví, které je dokonale tvarované, dorty, které jsou symetrické a krásně zdobené. Vše je přesně tak, jak jste si to představili. Příprava vánočních dobrot je radostná a pohodová. Dokonce i děti se mohou zapojit a užívat si zábavu bez jakéhokoli stresu.
 

Velikost ideální pro české vánoční cukroví

Každá ozdoba v této sadě je pečlivě navržená a pečlivě zdobená k nejvyšší dokonalosti. Velikost je cca 2,5 cm a hodí se přesně pro tradiční české vánoční cukroví. Představte si, jak se vaše vánoční cukroví promění v malé sladké umělecké dílo, zářící všemi barvami a vyzdobené nádhernou dekorací s motivem andělů. Jakmile vaše hosty uvidí tuto úžasnou dekoraci, budou se ptát, kde jste takové nádherné ozdoby našli! Lze lepit také na suché vánoční cukroví, v takovém případě doporučujeme aplikovat na jedlé lepidlo.
 
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost! Učiňte své vánoční pečení ještě zvláštnějším a oslňujícím s naší Sadou vánočních dekorací andělská křídla. Pořiďte si je hned dnes a zažijte radost z pečení na nové úrovni! 


Skladování: při pokojové teplotě

Balení: 15 g v krabičce - celkem 12 ks

Výrobce a země původu: Anglie, firma Culpitt

Postup přípravy:

ihned k použití

Složení:

Cukr, MANDLE (27 %) (OBSAHUJE OŘECHY), glukózový sirup, rostlinný tuk, PŘÍCHUŤ HORKÝCH MANDLÍ (OBSAHUJE OŘECHY), zvlhčovadlo: invertáza; zahušťovadlo: E 414; MLÉČNÉ PROTEINY, acidifikátor: E 330; Carthamus koncentrát, barviva: E 120, E 132, E 160a. Může obsahovat stopy lepku a ořechů.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 1905 kJ / 455kcal
Tuky 16,8g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,7g
Sacharidy 68,7g
z toho cukry 44,3g
Vláknina 0g
Bílkoviny 6,8g
Sůl 0,1g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: