cesko-vlajka slovensko-vlajka
Aktuální průměrná doba expedice zásilek: 2 dny | Aktuální doba přeprav - PPL: 2 dny, DPD: 2 dny, Zásilkovna: 3 dny, Česká pošta: 1 týden, Slovensko: 3 dny

Silikonová pečící forma na vánoční cukroví: VČELÍ ÚLY

 
Efekt lupa
 
  • 1 z 2
Dostupnost Produkt je dostupný v počtu: (> 15 ks)
247 Kč    
Kód produktu DTS-SIL-5
Značka VsM
Kategorie Tipy pro vánoční pečení cukroví
 

Tato silikonová pečící forma se skladá ze 28 šablon a je vhodná na pečené i nepečené dezerty.

Nikdy nebylo snadnější upéct ty nejchutnější očechy během chvilky a bez větší námahy. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit. 

  • Nic se k formě nelepí a lze vše snadno vyklopit.
  • Snadné číštění. 
  • 29x17,5cm
  • max.230°
  • pro 28 kusů
  • velikost rohlíčku cca 4 x 3 cm

Recept na včelí úly 

Krém na vosí hnízda - včelí úly

  • 250 g máslo
  • 2 ks vejce
  • 40 g moučkový cukr
  • 0,5 balíček vanilkový cukr
  • hnědý rum případně
  • 100 g cukr krupice

Těsto

  • 3 lžíce kakao
  • 4 lžíce rum
  • 30g vlašských ořechů
  • 180 g cukr moučka
  • 200 g mleté piškoty
  • 80 g máslo
  • 2 lžíce voda

Těsto - postup: Piškoty umeleme. Smícháme je se zbylými surovinami na těsto a vypracujeme hladkou hmotu. Základ na včelí úly dáme ztuhnout asi na hodinu do lednice. Formu doporučujeme mírně vysypat moučkovým cukrem.

Poté vtlačujeme těsto a prstem děláme důlky pro krém. Po naplnění krémem přiklopíme piškotem a vyklápíme z formy.

Krém - postup: celá vejce, cukr krupici a vanilkový cukr šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí (na radu cukrářky šlehat 1/2 hodiny)Pak za občasného prošlehání necháme vychladnout. Máslo našleháme s moučkovým cukrem a po částech přidáváme vychladlou vaječnou hmotu, příp. trošku rumu a našleháme. Tento krém je sice pracný, ale vzhledem k tomu, že jsou v něm vajíčka "tepelně upravená" ,vydrží mnohem déle, než např, krém s pudinkem.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: