Želatina pro cukráře - plátky 10 g
Detailní popis produktu
- 
     Online prodej potravinNakupovat potraviny, drogerii a další potřeby pro domácnost online se vyplatí. Náš online supermarket Terunka.cz, toho má v kategorii: mnohem více. Prohlédněte si celou naší nabídku a ušetřete svůj čas i peníze.Želatina pro cukráře - plátky 10 g za skvělou cenu, máme skladem.
 Doručujeme rychle a levně. Potraviny, drogerii, vybavení do kuchyně nebo třeba oblíbené nápoje? Vše tu u nás najdete. Vyzkoušejte náš vyhledávač potravin. Nákup zavážíme všem a do všech míst České i Slovenské republiky a to vč. vesnic nebo malých obcí. Nákup potravin s rozvozem k Vám domů nebo do výdejen a boxů. Potraviny za akční ceny. Doručujeme rychle, online nákup může být již zítra u Vás. Běžná doba doručení je 2 dny. Prodejní info: Námi nabízené produkty, jsou maloobchodní balení a zde uvedený zákonný název potraviny, nemusí produkt zcela vystihovat. Informace platí zejména pro uvedený počet kusů ve velkoobchodním balení, nebo celkovou hmotnost uvedenou zde v popisku a to v části "zákonný názvu potraviny" - ten vyplývá z velkoobchodního názvu zboží. 
 
 ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY:
 
 
- Želatina v plátcích 10 g, na slané i sladké použití
- 
     
 SLOŽENÍ produktu Želatina pro cukráře - plátky 10 g:
- Jedlá želatina vepřového původu
- 
     
 Jaké má produkt ALERGENY?
- Může obsahovat: Skořápkové plody a výrobky z nich; Neobsahuje: Neobsahuje žádné povinné deklarace alergenů
- 
     
 NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Želatina pro cukráře - plátky 10 g / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Sůl 0g, Cukry 0g, Bílkoviny 0g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Tuky 0g, Sacharidy 0g, Vláknina 0g
- 
     Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Hmotnost obsahu: 10g
- 
     
 PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
- Skladujte v suchu.
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Návod na použití: 1. Příprava krémů (smetanových, jogurtových, tvarohových apod.), náplní, dezertů z ovocné šťávy a vaječné tlačenky z želatiny. Do menšího hrnce dáme 4-5 polévkových lžic vody přidáme plátky želatiny a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 polévkové lžíce krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku / a metličkou nebo vařečkou zamícháme. Vmícháme zpět do krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku. Dále zpracujeme podle konkrétního receptu. 2. Příprava rosolů a aspiků Plátky želatiny zalijeme 0,5 l studené vody nebo nálevu a necháme asi 10 min. nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Želatinu necháme mírně vychladnout a ještě vlažnou ji použijeme podle konkrétního receptu. Tip: K přípravě slaných pokrmů můžeme k rozpuštění želatiny použít nálev z 0,5 l vody, velké cibule, bobkového listu, celého nového koření a pepře - necháme přejít varem. Dochutíme octem, solí, cukrem a použijeme k rozpuštění želatiny.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Se značkou Dr. Oetker peče celá země | 
|---|---|
| EAN: | 8595072608930 | 
| Kód výrobce: | 722.98 | 
| Skladování: | Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku. | 
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
.png)
 


 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    