27.5.-3.6. DOVOLENÁ

Práce s čokoládou - formy

Nejprodávanější

20 položek celkem
Strukturální fólie Besques (spirály) 25 x 40 cm ST11  /DTS
51 Kč
D--ST11
Strukturální fólie Faux Bois (dřevo) 25 x 40 cm ST16  /DTS
52 Kč
D--ST16
PME Strukturální podložka Bold Zebra  /CSG
POSLEDNÍ KUSY
83 Kč –30 %
58 Kč
G--IM200
velikonoce 005
85 Kč
FEL-1221
2115 0 0027 2 9b50c870d5bae6da6bd7f218da3874e0
93 Kč
03-0-0103
velikonoce 005
95 Kč
FEL-1220
Wilton forma na čokoládu Vajíčka s pařátky
111 Kč
2115-3852
Dávkovač na čokoládu Wilton - 2ks
117 Kč
0261294
candy chocolate mold eggs wilton (1)
Novinka
149 Kč
226368
Forma na čokoládu Kytičky 151736 Orion
Novinka
159 Kč
V--OR-151736
Orion silikonová forma Srdce
Orion silikonová forma Srdce
MÁME NA SKLADĚ (2 ks)
162 Kč
D--120050
Formičky na čokoládu diamant 10,5x21cm - Ibili
173 Kč
V--860303
Orion silikonová forma Vánoce
Orion silikonová forma Vánoce
MÁME NA SKLADĚ (6 ks)
182 Kč
D--120051
Silikonová forma na čokoládové bonbóny Toffee - Silikomart
198 Kč
V--22.511.77.0069
naczynie do rozpuszczania czekolady w kapieli wodnej stalowe silver 4
Miska na vodní lázeň 11cm
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
214 Kč
126114
Silikomart forma na čokoládu Choco Garden (Zahrada)  /CSG
240 Kč
G--SCG44
Silikomart forma na čokoládu Choco Gufi (Sovy)  /CSG
240 Kč
G--SCG26
Silikonová forma na čokoládu čísla - Silikomart  /DTS
422 Kč
D--SF174
cm104
1 142 Kč
CM104

Depositphotos_9355115_m-2015

Udělejte si doma krásné a lahodné čokoládové pralinky. Výroba pralinek z čokolády je snadná, vyberte si některou z rozmanitých forem pro výrobu čokoládových figurek nebo různých tvarů moře. Formy na čokoládu jsou kvalitní a určené k opakovanému používání.

Jak doma vyrobit pralinky?

Čistou a suchou silikonovou formu na pralinky necháme v chladničce vychladit. Mezitím si v kastrůlku ve vodní lázni pozvolna rozpustíme čokoládu. Tu si nalámeme na menší kousky a mícháme. Čokoládu nepřehřívejte zbytečně dlouho, jen do té doby, kdy je tekutá, nemusí být ani moc řídká. Malým štětečkem čokoládou důkladně vymažeme silikonovou formu, jak dno tak i boky a dáme znovu do chladničky ztuhnout. Pokud se nám zdá vrstva čokolády tenká, tak po ztuhnutí přetřeme ještě jednou a znovu necháme ztuhnout. Po ztuhnutí plníme libovolnou nádivkou a nahoře znovu potřeme čokoládou a dáme důkladně vychladit. Pak pralinky vyloupneme a uložíme v chladu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení