24.6. - 13.7. DOVOLENÁ, PŘÍJEM OBJEDNÁVEK NEPŘERUŠEN ✅

Likérové špičky

Nejprodávanější

13 položek celkem
images
75 Kč
ZEL-110901
Topmix instantní mléčný krém s vanilkovou příchutí 0,5 kg  /DTS D--1304
Likérová špička 14-20: koncovka na domácí koňakové špičky L5101
Likérová špička 18-26: koncovka na domácí koňakové špičky L5102
Likérová špička 20-28: koncovka na domácí koňakové špičky L5103
Likérová špička 24-32: koncovka na domácí koňakové špičky L5104
Špička likérová 14/20  /CSG
Novinka
259 Kč
G--L5101
Špička likérová 18/26  /CSG
Novinka
259 Kč
G--L5102
Špička likérová 20/28  /CSG
Novinka
259 Kč
G--L5103
Špička likérová 24/32  /CSG
Novinka
Špička likérová 24/32 /CSG
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
259 Kč
G--L5104

Jak si doma vyrobit pravé cukrářské likérové špičky?

Retro dezert a to doslova, právě to jsou likérové špičky. Začaly se vyrábět v 60. letech minulého století, ale opravdový boom nastal teprve v 70. a 80. letech. Tehdejší cukráři se shodují, že likérové špičky byly opravdovým hitem, počet vyrobených kusů šel do tisíců a cukrárny je nestíhaly vyrábět.

Budete potřebovat:

  1. kupte si potřebné suroviny na základ - tj. směs na piškoty BUFLER, nebo již hotové piškoty
  2. kupte si směs Bolero
  3. kupte si směs Topmix S
  4. kupte si kvalitní čokoládu na polévání
  5. kupte si likérovou špičku a kvalitní cukrářský sáček

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla). Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26).

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení