Nejprodávanější

Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g
Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g
NA OBJEDNÁNÍ, ODEŠLEME: V ÚTERÝ 6.8.2024
2017000002796
 
85,60 Kč
images
–40 %
 (–40 %)
55,50 Kč
Martellato špička speciální Dutá 796 /D_BXB01
 
237,40 Kč
Likérová špička 24 - 36 mm - Kovovýroba Jeníkov  | Cukrářské potřeby
 
368,30 Kč
5 položek celkem

Cena

55369
155369

Značky

Položek k zobrazení: 5
Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g
85,60 Kč / ks
2017000002796
Likérová špička 24 - 36 mm - Kovovýroba Jeníkov  | Cukrářské potřeby
Novinka
368,30 Kč / ks
8594034481246
Likérová špička 18 - 24 mm - Kovovýroba Jeníkov  | Cukrářské potřeby
363,70 Kč / ks
8594034481253
Martellato špička speciální Dutá 796 /D_BXB01
POSLEDNÍ KUSY
237,40 Kč / ks
D--BXB01
images
–40 %
55,50 Kč / ks
ZEL-110901

Jak si doma vyrobit pravé cukrářské likérové špičky?

Retro dezert a to doslova, právě to jsou likérové špičky. Začaly se vyrábět v 60. letech minulého století, ale opravdový boom nastal teprve v 70. a 80. letech. Tehdejší cukráři se shodují, že likérové špičky byly opravdovým hitem, počet vyrobených kusů šel do tisíců a cukrárny je nestíhaly vyrábět.

Budete potřebovat:

  1. kupte si potřebné suroviny na základ - tj. směs na piškoty BUFLER, nebo již hotové piškoty
  2. kupte si směs Bolero
  3. kupte si směs Topmix S
  4. kupte si kvalitní čokoládu na polévání
  5. kupte si likérovou špičku a kvalitní cukrářský sáček

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla). Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26).