cesko-vlajka slovensko-vlajka
STRÁNKA ZLOBÍ? DOPORUČUJEME PROHLÍŽEČ CHROME ⭐ DOBA EXPEDICE OBJEDNÁVEK, ZBOŽÍ SKLADEM: 2 DNY ✅, OD DODAVATELE: 3-7 DNŮ ✅ | AKTUÁLNÍ DÉLKA PŘEPRAVY OD OKAMŽIKU ODESLÁNÍ: POŠTA 2 DNY ✅| DPD 2 DNY ✅ | ZÁSILKOVNA 1-2 DNY ✅| PPL 1-2 DNY ✅

VZHLEDEM K VYHLÁŠENÍ STAVU NOUZE ❌ A ZAVŘENÍ ČÁSTI VÝDEJEN, DOPORUČUJEME VOLIT DORUČENÍ KURÝREM PPL A NÁSLEDNĚ SI PŘESMĚROVAT ZÁSILKU PŘÍPADNĚ DO VÝDEJNY DLE POTŘEBY. DĚKUJEME ZA TRPĚLIVOST S PŘEPRAVCI

Likérové špičky

Jak si doma vyrobit pravé cukrářské likérové špičky?

Retro dezert a to doslova, právě to jsou likérové špičky. Začaly se vyrábět v 60. letech minulého století, ale opravdový boom nastal teprve v 70. a 80. letech. Tehdejší cukráři se shodují, že likérové špičky byly opravdovým hitem, počet vyrobených kusů šel do tisíců a cukrárny je nestíhaly vyrábět.

Budete potřebovat:

  1. kupte si potřebné suroviny na základ - tj. směs na piškoty BUFLER, nebo již hotové piškoty
  2. kupte si směs Bolero
  3. kupte si směs Topmix S
  4. kupte si kvalitní čokoládu na polévání
  5. kupte si likérovou špičku a kvalitní cukrářský sáček

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla). Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26).

 

 
69
235169235
Značky

Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem