Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Nejprodávanější

Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g
 
86,90 Kč
(77,60 Kč bez DPH)
images
–40 %
 (–40 %)
55,50 Kč
(49,60 Kč bez DPH)
Špička likérová 18/26 /G_L5102
Špička likérová 18/26 /G_L5102
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
L5102
 
338,80 Kč
(280 Kč bez DPH)
Martellato špička speciální Dutá 796 /D_BXB01
 
234,70 Kč
(209,60 Kč bez DPH)
4 položek celkem

Cena

55339
155339

Značky

Položek k zobrazení: 4
Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g
77,60 Kč bez DPH
86,90 Kč / ks
2017000002796
images
–40 %
49,60 Kč bez DPH
55,50 Kč / ks
ZEL-110901
Špička likérová 18/26 /G_L5102
V AKCI
Špička likérová 18/26 /G_L5102
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
280 Kč bez DPH
338,80 Kč / ks
L5102
Martellato špička speciální Dutá 796 /D_BXB01
POSLEDNÍ KUSY
209,60 Kč bez DPH
234,70 Kč / ks
D--BXB01

Jak si doma vyrobit pravé cukrářské likérové špičky?

Retro dezert a to doslova, právě to jsou likérové špičky. Začaly se vyrábět v 60. letech minulého století, ale opravdový boom nastal teprve v 70. a 80. letech. Tehdejší cukráři se shodují, že likérové špičky byly opravdovým hitem, počet vyrobených kusů šel do tisíců a cukrárny je nestíhaly vyrábět.

Budete potřebovat:

  1. kupte si potřebné suroviny na základ - tj. směs na piškoty BUFLER, nebo již hotové piškoty
  2. kupte si směs Bolero
  3. kupte si směs Topmix S
  4. kupte si kvalitní čokoládu na polévání
  5. kupte si likérovou špičku a kvalitní cukrářský sáček

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla). Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26).