Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Forma na čokoládové andílky | Choco Angels Silikomart /16604

Kód: 8051085218271
DOVOZ Z NĚMECKA V AKCI
Neohodnoceno
Značka: Silikomart
205,30 Kč / ks 169,70 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (6 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oblíbená silikonová forma na výrobu čokoládových andílků, třeba i pro plnění krémem (vznikne pralinka)

Hledáte způsob, jak udělat Vaši domácí výrobu čokolády ještě zábavnější a kreativnější? Prezentujeme Vám unikátní silikonovou formu na čokoládové andílky od prestižní značky Silikomart! Díky jejímu baroknímu designu a výjimečnému kvalitnímu silikonu, budou Vaše čokoládové výtvory vypadat jako z profesionální cukrářské dílny!

Tato silikonová forma lze použít pro odlévání plné čokolády nebo pro výrobu plněných pralinek. Navíc můžete tuto formu využít i pro tvarování fondánu, isomaltu nebo karamelu. Forma je vyrobena z 100% potravinářsky nezávadného silikonu, takže je zcela bezpečná pro použití. Forma je navíc velmi odolná, takže ji můžete používat jak pro pečení, tak pro zamražení.

Nezapomenutelné vánoce s belgickou pralinkou

Představte si, jak budete tvořit své vlastní čokoládové pralinky a jak budete své blízké překvapovat jejich originálními tvary a jedinečnou chutí. Navíc, díky tomu, že jsou tyto formy vyrobeny z flexibilního a elastického silikonu, budete moci snadno vyjmout upečené výrobky bez jakéhokoli lepení nebo připalování. A co je nejlepší? Údržba těchto forem je naprosto snadná, jsou totiž vhodné do myčky na nádobí!

Neokoukané barvy světa

A co víc, u nás na eshopu najdete desítky různých druhů čokolád a několik chutných náplní do pralinek, takže můžete experimentovat a vytvářet své vlastní, jedinečné kombinace. Čokoládu si dokonce můžete obarvit, najdete u nás barvy do čokolády nebo přímo i barevné kakaové máslo. Obojí slouží pro barvení čokolády.

Dokážete si představit výraz na tvářích Vašich blízkých, když jim předložíte domácí pralinky vytvořené touto silikonovou formou? Tak neváhejte a objednejte si svou vlastní formu na čokoládové andílky od Silikomart ještě dnes! Kromě formy u nás také najdete desítky různých druhů čokolád a náplní do pralinek, takže budete mít vše, co budete potřebovat, na jednom místě. Přidejte trochu kreativity do své domácí výroby čokolády a ukažte světu, že láska opravdu prochází žaludkem!

Rozměry a parametry:

forma cca 21 x 11 x 2,5 cm

rozměr odlitku z čokolády  3,5 x 3,5 x 1,6 cm

objem jedné formičky 9 ml pralinka (108 ml celkově)

počet pralinek: 12

ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat až do -60°C

vhodná i na LED

lze mýt v myčce na nádobí

Použití:

Do formy nalijte rozpuštěnou čokoládu a nechte v lednici ztuhnout. Lze použít i na fondánovou hmotu, isomalt a želatinu.

KÓD VÝROBCE, SILIKOMART

22.127.77.0065 SCG27

VIDEO k tomuto výrobku

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: