Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Forma na čokoládové tabulky - klasik od Cake Masters /11830

Kód: CM-11830
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
462,80 Kč / ks 382,50 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plastová forma Cake Masters na výrobu malých čokoládových tabulek

Profesionální polykarbonátové formy vhodné pro výrobu pralinek a čokoládových dutých korpusů. Formy byly vyvinuty pro dlouhodobé používání. Nesrovnatelné s levnými, flexibilními formami pro hobby cukráře. Při správném používání a péči budete moci s těmito formami pracovat mnoho let.

Formy nikdy nečistěte v myčce na nádobí nebo mycím prostředkem. V případě potřeby vyčistěte formu čistou teplou vodou. Použitou formu před dalším použitím ideálně vyleštěte bavlnou.

Jedinečný zážitek

Představte si, jak se probouzíte do nového dne a vaše první sousto je rozplývající se čokoláda v ústech, připravená díky této nádherné formě. Nejenže si můžete vybrat z desítek různých druhů čokolád v naší nabídce, ale také můžete své čokoládové tvary dekorovat jedlým zlatem, lesky nebo je dokonce zbarvit dle své fantazie. A co takhle využít tuto formu i na fondán, isomalt nebo karamel? Možností je skutečně mnoho!

Tato forma je skvělá pro výrobu domácích čokolád a dekorací na dorty, které poté můžete využít i jako dárek nebo pro další prodej.

Neokoukané barvy světa

A co víc, u nás na eshopu najdete desítky různých druhů čokolád a několik chutných náplní do pralinek, takže můžete experimentovat a vytvářet své vlastní, jedinečné kombinace. Čokoládu si dokonce můžete obarvit, najdete u nás barvy do čokolády nebo přímo i barevné kakaové máslo. Obojí slouží pro barvení čokolády.

 

Rozměry a parametry:

forma cca 27,5 x 17,5 x 2,5 cm

rozměr odlitku z čokolády  7 x 14,4 x 0,8 cm (cca 80g na jednu tabulku)

počet tabulek na formě: 3

Použití:

Do formy nalijte rozpuštěnou čokoládu a nechte v lednici ztuhnout. Lze použít i na fondánovou hmotu, isomalt a želatinu.

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: