Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Forma na tradiční čokoládové pralinky | Imperial Silikomart /13521

Kód: 8051085019113
DOVOZ Z NĚMECKA V AKCI
Neohodnoceno
Značka: Silikomart
195,10 Kč / ks 174,20 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (4 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skvělá forma na čokoládu pro výrobu tradičních pralinek

Hledáte způsob, jak vylepšit své dovednosti v pečení a přidat trochu kouzla do vašich sladkostí? Představujeme vám Formu na tradiční čokoládové pralinky | Imperial Silikomart. Tato unikátní forma na bonboniéry přináší příležitost vytvořit vlastnoručně špičkové čokoládové pralinky plněné rozinkou, lískovým oříškem, vlašskými ořechy nebo kešu a pistáciemi.

Je vyrobená z kvalitního silikonu od značky Silikomart, jednoho z nejprodávanějších výrobců forem na světě. A co je na tom nejlepší? Je univerzální - můžete ji použít na pečení, mrazení i chlazení. Díky svému odolnému silikonovému materiálu je také snadno omyvatelná a mimořádně flexibilní, což z ní činí ideální nástroj pro vytváření dokonalých čokoládových pralinek.

Forma se navíc snadno udržuje čistá, neboť ji lze umýt v myčce na nádobí.

Bonboniéra, symbol tradice, svátku a narozenin

A představte si výrazy překvapení a obdivu na tvářích vašich blízkých, když jim představíte své vlastní ručně vyrobené pralinky! Nejenže budou vypadat úchvatně, ale budou také chutnat ohromně, díky kvalitní čokoládě, kterou nabízíme v našem eshopu. Navíc můžete své pralinky dále dekorovat jedlým zlatem, přidáním různých lesků nebo je dokonce můžete barvit barvami na čokoládu.

Tato forma je skvělá pro výrobu domácích pralinek, které poté můžete využít i jako dekoraci na sváteční rodinný dort.

Neokoukané barvy světa

A co víc, u nás na eshopu najdete desítky různých druhů čokolád a několik chutných náplní do pralinek, takže můžete experimentovat a vytvářet své vlastní, jedinečné kombinace. Čokoládu si dokonce můžete obarvit, najdete u nás barvy do čokolády nebo přímo i barevné kakaové máslo. Obojí slouží pro barvení čokolády.

Neodkládejte své kulinářské dobrodružství a začněte dnes! V našem eshopu najdete vše, co potřebujete, včetně desítek druhů čokolády a náplní do pralinek. Vytvořte si nezapomenutelné zážitky s formou na tradiční čokoládové pralinky | Imperial Silikomart.

Rozměry a parametry:

forma cca 21 x 11 x 2 cm

rozměr odlitku z čokolády  2,8 x 2,8 x 1,9 cm

objem jedné pralinky 10g (ml) tvar (150 g celkově)

počet pralinek: 15

ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat až do -60°C

vhodná i na LED

lze mýt v myčce na nádobí

Použití:

Do formy nalijte rozpuštěnou čokoládu a nechte v lednici ztuhnout. Lze použít i na fondánovou hmotu, isomalt a želatinu.

KÓD VÝROBCE, SILIKOMART

SCG03

VIDEO k tomuto výrobku

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: