Krémový stabilizátor Jahoda 100g Cake Masters /14868
Detailní popis produktu
Ztužovač krémů a šlehaček všech druhů
S těmito krémovými stabilizátory připravíte snadno a rychle krémové koláče, řezy, rolády a dezerty. Pro stabilní a aromatický krém stačí přidat šlehačku a vodu. Krémové stabilizátory neobsahují umělá barviva ani konzervační látky.
Základní receptura:
100 g stabilizátoru krému fond
125 ml vody, 20°C
500 g šlehačky
Prášek stabilizátoru smetany smíchejte s vodou. Poté směs vmícháme do šlehačky. Nyní naplňte koláč směsí a dejte na 2 hodiny do lednice (minimálně).
Množství uvedená v základním receptu platí pro dort o průměru 26 cm nebo roládu o velikosti 60x40 cm.
Pokud chcete dělat lahodnou pěnu, přidejte 100 g smetany.
Složení:
Cukr, želatina (hovězí), glukózový sirup, sušené maliny, maltodextrin, okyselovadlo: E 330 (kyselina citronová); koncentrát z červené řepy, aroma, modifikovaný škrob: E 1412 (diškrob fosfát); fruktóza, zahušťovadlo: E 401 (alginát sodný). Může obsahovat stopy OŘECHŮ, MANDLÍ, MLÉKA, VEJCE a PŠENICE.
Nutriční hodnoty na 100g:
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.