27.5.-3.6. DOVOLENÁ

Kondenzovaná a sušená mléka

Nejprodávanější

obrazek 106
Tatra Salko 8% slazené 397g
MÁME NA SKLADĚ (10 ks)
45155
 
52 Kč
ShotType1 540x540
Mléko sušené POLOTUČNÉ 400g
MÁME NA SKLADĚ (23 ks)
MAK290384
 
117 Kč
89070464 2253720548270467 5614571018166206464 n
Tatra Salko 8% slazené 1kg
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
MAK-216565
 
130 Kč
vyr 3208conde
 
157 Kč
4 položek celkem
obrazek 106
Tatra Salko 8% slazené 397g
MÁME NA SKLADĚ (10 ks)
52 Kč
45155
ShotType1 540x540
Mléko sušené POLOTUČNÉ 400g
MÁME NA SKLADĚ (23 ks)
117 Kč
MAK290384
89070464 2253720548270467 5614571018166206464 n
Tatra Salko 8% slazené 1kg
MÁME NA SKLADĚ (1 ks)
130 Kč
MAK-216565
vyr 3208conde
157 Kč
MOI-ZBOH03-1

Mléčný výrobek. Běžně k dostání převážně v plechovém obalu. Vyrábí se z kravského mléka v procesu odstřeďování, tím vznikne velmi hustá tekutina nažloutlé barvy. Obsahuje velké množství cukru. Jeho charakteristickou vlastností je i dlouhá trvanlivost. Používá se při výrobě domácích vaječných likérů, vánočního cukroví, přidává se do karamelových bonbónů, dezertů.

Recept na krém z kondenzovaného mléka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

Jedno kondenzované mléko, Jedno máslo, Trochu rumu, Vanilkový pudink (vařený a studený), pokud ho budete chtít nějak ochutit, tak jen do toho! Já jsem s ním jako s kávovým slepovala mocca oválky a paráda.

POSTUP PŘÍPRAVY

Máslo i kondenzované mléko musí mít stejnou teplotu. Pokud tedy máte máslo v lednici a kondenzované mléko ne, dejte kondenzované mléko do lednice k máslu. Potom už jen šlehačem zpracujete dohromady a je hotovo! Deluxní je také, když namažete piškot džemem (meruňka, jahoda) a pak krémem. Tímto krémem promazávám perníkové pláty, povrch pomažu také krémem a pak obalím ve strouhaných vlašských ořeších a máte Medovník za chviličku!

Pozor! Pokud by se Vám stalo, že se krém srazí, tak u tohoto se vůbec nic neděje a stačí ho dát na vodu uvařenou v rychlovarné konvici a znovu šlehat!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení