Kondenzovaná a sušená mléka

Nejprodávanější

CZ PIM 283396 00
Tatra Salko karamel 8% chlaz. 397g
MÁME NA SKLADĚ (5 ks)
29283
 
59 Kč / ks
ShotType1 540x540
Mléko sušené POLOTUČNÉ 400g
MÁME NA SKLADĚ (2 ks)
MAK290384
 
117 Kč / ks
cz pim 290385001001 00
Bohemilk - Mléko sušené PLNOTUČNÉ 400g
MÁME NA SKLADĚ (14 ks)
MAK290385
 
128 Kč / ks
89070464 2253720548270467 5614571018166206464 n
Tatra Salko 8% slazené 1kg
MÁME NA SKLADĚ (3 ks)
MAK-216565
 
147 Kč / ks
743 kondenzovane mleko slazene conde 1 kg plech
Kondenzované mléko slazené Condé 1 kg/plech
MÁME NA SKLADĚ (2 ks)
MOI-ZBOH02-1
 
199 Kč / ks
6 položek celkem
CZ PIM 283396 00
Tip
Tatra Salko karamel 8% chlaz. 397g
MÁME NA SKLADĚ (5 ks)
59 Kč / ks
29283
ShotType1 540x540
Mléko sušené POLOTUČNÉ 400g
MÁME NA SKLADĚ (2 ks)
117 Kč / ks
MAK290384
cz pim 290385001001 00
128 Kč / ks
MAK290385
89070464 2253720548270467 5614571018166206464 n
Tatra Salko 8% slazené 1kg
MÁME NA SKLADĚ (3 ks)
147 Kč / ks
MAK-216565
vyr 3208conde
189 Kč / ks
MOI-ZBOH03-1
743 kondenzovane mleko slazene conde 1 kg plech
199 Kč / ks
MOI-ZBOH02-1

Mléčný výrobek. Běžně k dostání převážně v plechovém obalu. Vyrábí se z kravského mléka v procesu odstřeďování, tím vznikne velmi hustá tekutina nažloutlé barvy. Obsahuje velké množství cukru. Jeho charakteristickou vlastností je i dlouhá trvanlivost. Používá se při výrobě domácích vaječných likérů, vánočního cukroví, přidává se do karamelových bonbónů, dezertů.

Recept na krém z kondenzovaného mléka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

Jedno kondenzované mléko, Jedno máslo, Trochu rumu, Vanilkový pudink (vařený a studený), pokud ho budete chtít nějak ochutit, tak jen do toho! Já jsem s ním jako s kávovým slepovala mocca oválky a paráda.

POSTUP PŘÍPRAVY

Máslo i kondenzované mléko musí mít stejnou teplotu. Pokud tedy máte máslo v lednici a kondenzované mléko ne, dejte kondenzované mléko do lednice k máslu. Potom už jen šlehačem zpracujete dohromady a je hotovo! Deluxní je také, když namažete piškot džemem (meruňka, jahoda) a pak krémem. Tímto krémem promazávám perníkové pláty, povrch pomažu také krémem a pak obalím ve strouhaných vlašských ořeších a máte Medovník za chviličku!

Pozor! Pokud by se Vám stalo, že se krém srazí, tak u tohoto se vůbec nic neděje a stačí ho dát na vodu uvařenou v rychlovarné konvici a znovu šlehat!