Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Ošatka na oválný chléb malý 500 g Cake Masters /13924

Kód: 13924
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
306,60 Kč / balení 253,40 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (3 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pekařská ošatka na kynutí domácího chleba, oválná malá na 500 g těsta na chléb

Pedigová oválná ošatka na chléb

Tato pedigová ošatka je ručně sbíjená, slouží pouze ke kynutí chlebového těsta a nepatří do trouby. Vhodná na kynutí cca až 0,5 kg chleba. Orientační množství mouky je 300 g (námi udávané velikosti chleba jsou v upečeném stavu, mouky je třeba vždy cca polovička). V každém případě je však třeba předem kapacitu právě vaší ošatky vyzkoušet, protože jednak každá ošatka je unikáním ručně vyrobeným kusem a především každý chléb i mouka kyne jinak. Stejně tak je rozdíl mezi chlebem s droždí či kváskovým chlebem. 

Domácí pečení chleba je radost

Jak se s pracuje s ošatkou na chleba?

Sbíjená ošatka je vyrobena z přírodního materiálu, může se tedy stát, že mezery mezi jednotlivými pruty budou nestejnoměrné, to však není na vadu, naopak, každá ošatka je originál a vtiskne tak vašemu chlebu neopakovatelný rastr a typický vzor. Před použitím ošatku vysypejte moukou, aby se dostala do všech spár.

Vložte těsto do ošatky a nechte vykynout. Před pečením chléb opatrně vyklopte a naříznete, aby došlo k „řízenému“ prasknutí právě tam, kde chcete. Ošatku nemyjte, aby vám neplesnivěla. Stačí oprášit a oklepat. Ošatku nikdy nenamáčejte a nedávejte do myčky na nádobí.

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: