POZOR, OD PONDĚLÍ 24.6. 12:00 HOD, BUDEME TÝDEN ČERPAT DOVOLENOU. OBJEDNEJTE PROSÍM IHNED. DĚKUEJEM A PŘEJEME KRÁSNÉ LÉTO S KÓDEM: PRIPRAVANALETO
(-10% a Zasilkovna zdarma) 😁

Silikonová pečící forma na oříšky 29x17,5cm - Alvarak | Cukrářské potřeby

Kód: SIL-1
V AKCI
Neohodnoceno
Značka: VsM
146,30 Kč / ks
MÁME NA SKLADĚ (12 ks)
Můžeme doručit do:
25.6.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato silikonová pečící forma se skladá ze 20 šablon a je vhodná na pečené i nepečené dezerty.

Nikdy nebylo snadnější upéct ty nejchutnější očechy během chvilky a bez větší námahy. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit. 

  • Nic se k formě nelepí a lze vše snadno vyklopit.
  • Snadné číštění. 
  • 29x17,5cm
  • max.230°
  • pro 20 kusů
  • velikost rohlíčku cca 4 x 3 cm

Recept na dokonalé plněné ořechy 

Krém na plněné ořechy

  • 250 g máslo
  • 2 ks vejce
  • 40 g moučkový cukr
  • 0,5 balíček vanilkový cukr
  • hnědý rum případně
  • 100 g cukr krupice

Těsto na ořechy

  • 140 g hladká mouka
  • 70 g moučkový cukr
  • 0,5 balíček vanilkový cukr
  • 140 g tuk např. Hera
  • 2 lžíce kakao 1-2
  • 140 g ořechy mleté

Ořechy - postup: vše zpracujeme na vále v těsto. Plníme do suchých ořechových formiček. Pečeme ve středně teplé troubě (cca na 150 °C) a po upeční je ihned vyjklepneme z formiček a necháme vychladnout. Studené plníme krémem a slepujeme 2 k sobě. Libovolně zdobíme (např.jenom špičky namáčíme do čokolády a obalíme v mletých oříškách).

Krém - postup: celá vejce, cukr krupici a vanilkový cukr šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí (na radu cukrářky šlehat 1/2 hodiny)Pak za občasného prošlehání necháme vychladnout. Máslo našleháme s moučkovým cukrem a po částech přidáváme vychladlou vaječnou hmotu, příp. trošku rumu a našleháme. Tento krém je sice pracný, ale vzhledem k omu, že jsou v něm vajíčka "tepelně upravená" ,vydrží mnohem déle, než např, krém s pudinkem.

Zdroj: https://www.recepty.cz/recept/plnene-orechy-iv-14699

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: