Nejprodávanější
Značky
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch potažených dortů, rolád a podobných moučníků má dokonale hladký vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji vyválet na velmi tenký plát. Má jemnou vanilkovou chuť.
Doporučujeme například potahovací hmoty Kelmy, slouží primárně na potahování dortů, ale můžete s nimi i modelovat. Vymodelované ozdoby nechte delší dobu vyschnout. Ze 100g hmoty rozválíte plát velký cca 18 x 10 cm. Hmota je bezlepková. Před použitím je potahovací hmoty potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia – potom jsou ideálně vláčné a hladké. Nejlépe se rozvalují mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. V nabídce je mnoho barevných odstínů, které navíc můžete kombinovat k získání nových barev.