Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Možnost zaslání vaší zásilky potravin v TERMO balení

Nově si u nás můžete své zboží nechat doručit v TERMO BALENÍ. Tato služba se hodí především v jarních, letních a podzimních měsících, ale nenechte se zmást. Váš balíček se může v teple vyskytnout celoročně. Nikdy nevíte co cestou zažije, co když si zrovna váš balíček naloží kurýr do kabiny a bude ho několik hodin vozit v přetopené kabině vozu, co když položí obsluha výdejny váš balík do přetopené místnosti? Nikdy nevíte co se může přihodit.

Nabízíme dvě možnosti TERMO balení a plánujeme i možnost třetí plně komfortní.

  • Aktuálně je tu levnější základní varianta ochrany: zabalení chlazených a čokoládových výrobků do alobalové folie. Ta zajistí to, že v případě kdy se balík cestou náhle vyskytne u zdroje tepla (topení, slunce) zpomalí se průnik tepla k produktu a nedojde tak k jeho rychlé zkáze.
  • Dražší a střední ochranná varianta je TERMO TAŠKA, tu vám před přepravou namrazíme, vložíme do ní chlazené produkty a čokolády z objednávky, uzavřeme a následně zabalíme. Tím se uchová nejméně na 12 hodin chlad uvnitř tašky a potraviny se tak k vám dostanou v maximální možné kondici. Stejně tak platí to, že i takovéto balení daleko déle odolá zdroji tepla a ochrání to vaše potraviny před nečekaným zážitkem.
  • Nejdražší a zároveň nejvíce účinnou variantu teprve připravujeme, půjde o vratné polystyrénové, nebo plastové termo krabice s chladící vložkou. Ty zajistí chlad 7°C až na 48 hodin a propustnost tepla zadrží nejméně 12 hodin. tato varianta bude vyžadovat úhradu vratné zálohy cca 300 - 400 Kč. Tato záloha se vám obratem vrátí ihned po vrácení lednice k nám. (připravujeme již brzy). Cena předběžně 180 Kč vč. zpětné dopravy lednice.