Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Černá, metalická potravinářská barva Rainbow Dust /17315 Paint Metallic Black 25ml cukrářská barva

Kód: 5060475073256
Neohodnoceno
Značka: Rainbow dust
166,50 Kč / balení 148,70 Kč bez DPH 666 Kč / 100 ml
MÁME NA SKLADĚ (3 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lesklá tekutě - gelová barva do potravin a pro cukrářské potřeby černá

Potravinové barvy Rainbow Dust jsou ideální pro přidání úžasných barevných efektů na fondán, marcipán a další! Barva se snadno používá, před použitím protřepejte a nanášejte štětcem přímo na povrch. Po použití můžete kartáč umýt pod vodou.

Ohromte své hosty barevnými dorty

A to dokonalými dorty a dezerty! S naší luxusní metalickou jedlou barvou vytvoříte cukrářská díla, která vyrazí dech. Zapomeňte na mdlé barvy a nevýrazné ozdoby.

Jaká je jedlá barva na do potravin?

Naše vysoce pigmentovaná gelová barva promění vaše dezerty v umělecká díla během okamžiku. Stačí jeden tah štětcem a máte zářivé, syté odstíny bez šmouh a nedokonalostí. Ať už chcete malovat jemné detaily nebo naplno vybarvit marcipán, s touto barvou dosáhnete vždy profesionálního výsledku.

Představte si, jak servírujete oslnivé dorty ozdobené metalickými detaily, které jsou nejen nádherné, ale i perfektně chutnají. S našimi jedlými barvami bude každý dezert vypadat jako z luxusní cukrárny. Vaši hosté nebudou chtít věřit, že jste takový skvost vytvořili doma. Staňte se hvězdou každé oslavy díky cukrářským výtvorům, které si všichni budou pamatovat.

Tento produkt neobsahuje GM, vhodný pro vegetariány a vegany, certifikovaný košer, vhodný pro halal diety.

Obsah: 25 ml

Výrobce Kód: RD9700

Složení: Voda, barviva: E 172 (oxidy a hydroxidy železa), E 133 (Brilantní modř FCF); modifikovaný škrob, emulgátor: E322 (SOJA); regulátor kyselosti: E 330 (kyselina citronová); konzervant: E 202 (sorban draselný). 
Tento produkt je bez GM, vhodný pro vegetariány a certifikovaný košer.

Neváhejte a objednejte si naši tekutou gelovou barvu ještě dnes!

Udělejte z pečení a zdobení dortů radost a potěšení. S našimi luxusními barvami už nikdy nebudete chtít používat nic jiného. Ohromte své blízké dokonalými dezerty, které vypadají přímo kouzelně. Přidejte barvu do svého cukrářského umění s naší metalickou jedlou barvou!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: