Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Křupavé čokoládové perly, tmavě červené | 30g /16627 Originální anglická dekorace pro vánoční dort a cukroví

Kód: 4250712366277
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
67,70 Kč / balení 60,40 Kč bez DPH 451,30 Kč / 100 g
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krásné vánoční křupavé čokoládové perly k dekoraci vánočního cukroví, skvělé jako kuličky cesmíny

Chcete přidat na své vánoční pečení něco mimořádného? Chcete, aby vaše vánoční sladkosti zaujaly svými barvami a jedinečností? Pak jsou přesně pro vás určené Cukrové vánoční perly, tmavě červené. Tento produkt vás zaručeně nadchne svým vzhledem a dodá vašim výtvorům jedinečný vzhled.

Německé křupavé perly s čokoládou

Tyto krásné kuličky jsou potažené nádhernou tmavě červenou glazurou, která je dodává na vánočním cukroví zářivý a sváteční vzhled. Jejich intenzivní barva a lesk vaše vánoční cukroví doslova oživí. A co je na nich nejlepší? Můžete je použít i na dorty a tématické dezerty. Představte si, jak nádherně budou vypadat na vánočním dortu nebo třeba jako kuličky cesmíny na vánočním cukroví. Doporučujeme dekorovat společně s ručně vypichovanými lístky cesmíny. 

Velikost ideální pro různé cukrářské použití, 5 mm

Představte si zářivé oči vašich blízkých, když uvidí vaše vánoční cukroví či dort krásně ozdobený těmito úchvatnými perličkami. Už si představujete ten úsměv na jejich tvářích a ten obdiv v jejich očích? Proč se s nimi nesdílet o trochu více radosti a pohody, kterou nám Vánoce přinášejí?

Nenechávejte si tuto jedinečnou příležitost ujít. Objednejte své tmavě červené cukrové perly ještě dnes a připravte se na to, že letos budou vaše vánoční pečení a cukroví jedinečné. Ponořte se do světa kreativity a nechte svou fantazii na volno. S těmito cukrovými perlami budou vaše vánoční výtvory nezapomenutelné.


Skladování: při pokojové teplotě

Balení: 30 g v sáčku

Výrobce a země původu: Německo, firma Cake Masters

Postup přípravy:

ihned k použití

Složení:

Cukr, kakaové máslo, sušenkové cereálie (PŠENIČNÁ mouka, cukr, PŠENIČNÝ slad, PŠENIČNÝ škrob, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; sůl, kakaové máslo, přírodní aroma), malinový prášek, maltodextrin, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin; leštící látka: šelak; MLÉKO. Může obsahovat stopy OŘECHŮ.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 2261 kJ / 542kcal
Tuky 32g
z toho nasycené mastné kyseliny 19g
Sacharidy 58g
z toho cukry 52g
Vláknina 0g
Bílkoviny 2g
Sůl 0,31g

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: