Krtkův dort Black & White 435 g
Kód: 8595072630719Související produkty
Potahovací hmota 1 Kg - zelená - Kelmy | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
226,10 Kč bez DPH
253,20 Kč
Gel na povrchy s glitry 15ml fialová - Rolkem | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(6 ks)
160,80 Kč bez DPH
180,10 Kč
BEZ LEPKU
AZO FREE
Jedlá prachová barva Fractal - Grass Green (1,5 g) /D_6153
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
99,60 Kč bez DPH
111,50 Kč
BEZ LEPKU
AZO FREE
Potahovací hmota 100g zelená - Decora | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
65,60 Kč bez DPH
73,50 Kč
Potahovací hmota 100g zelené jablko - Decora | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
72 Kč bez DPH
87,10 Kč
Papírový košíček na muffiny tyfrovaný zeleno žlutý | Cukrářské potřeby
MÁME NA SKLADĚ
(3 ks)
75,40 Kč bez DPH
91,20 Kč
Oranžová podložka pod dort 25cm síla 1,2cm - Decora | Cukrářské potřeby
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
99,30 Kč bez DPH
120,10 Kč
Košíček na muffiny zelený 25ks - Decora | Cukrářské potřeby
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
93,60 Kč bez DPH
113,30 Kč
Papírové košíčky puntíkaté fialové, červené 7,5 x 4cm - Ibili | Cukrářské potřeby
MÁME NA SKLADĚ
(8 ks)
111 Kč bez DPH
134,30 Kč
Košíčky na muffiny zelené 75ks 5x3,2cm - Decora
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
88,30 Kč bez DPH
106,80 Kč
Podložka pod dort 1ks oboustranná černo zlatá 24cm 3mm - Decora | Cukrářské potřeby
MÁME NA SKLADĚ
(13 ks)
51,20 Kč bez DPH
61,90 Kč
Modelovací hmota Saracino fialová 250 g | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(12 ks)
109,80 Kč bez DPH
123 Kč
BEZ LEPKU
AZO FREE
Potahovací hmota 100g fialová - Decora | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
(>15 ks)
64,30 Kč bez DPH
72 Kč
Snadno rozpustná poleva v peckách 250g Oranžová - FunCakes
MÁME NA SKLADĚ
(10 ks)
103,40 Kč bez DPH
125,10 Kč
Sypání Glitter Flakes - zelené - PME /O--GF143
MÁME NA SKLADĚ
(3 ks)
108,20 Kč bez DPH
121,20 Kč
Detailní popis produktu
- SLOŽENÍ
- cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, 13% čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakao se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), MLÉKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, 5,5% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgující složka (rýžový škrob, emulgátor (estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, mono- a diglyceridy mastných kyselin, Polyoxyethylen-sorbitan-monooleat)), kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá želatina, dextróza, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob, aroma, zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa). Může obsahovat stopy (LUPINOVÁ MOUKA).
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Energie (kJ): 1605Energie (kcal): 379Tuky (g): 4,50z toho nasycené mastné kyseliny (g): 3Sacharidy (g): 76z toho cukry (g): 49Bílkoviny (g): 6,70Sůl (g): 1,50
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Energie (kJ): 1605Energie (kcal): 379Tuky (g): 4,50z toho nasycené mastné kyseliny (g): 3Sacharidy (g): 76z toho cukry (g): 49Bílkoviny (g): 6,70Sůl (g): 1,50
- HMOTNOST/OBJEM
- 435g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 272 01
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Balení obsahuje: 275 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g čokoládových vloček K tomu přidáte: Na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla 2 vejce (velikost M) 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány 500 - 600 ml vychlazené smetany ke šlehání 100 ml studené vody Příprava těsta : Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme Šleháme elektrickým ručním šlehačem, nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty.Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání vyšleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové vločky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v ledničce asi 3 hodiny ztuhnout.
- Původ
- Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář