cesko-vlajka slovensko-vlajka

Formy na semifreda

Semifreda jsou moderním dezertem a využívají se při svatebních hostinách a slavnostních příležitostech. Formičky na semifreda nejsou vhodné do myčky na nádobí, stačí je jen omýt pod tekoucí vodou.

Postup výroby semifredo je snadný, upečte si doma chutný korpusový plát, formičkou na semifredo vykrojte požadovaný tvar a přeneste na vhodnou podložku. Následně vysypejte formičku cukrem a naneste trezírovacím sáčkem krém. Strany formičky můžete obložit oblíbeným ovocem. Vrch formičky vyskládejte opět ovocem a zalijte želatinou. Na závěr můžete dle libosti dekorovat a dozdobovat třeba čokoládovou filigránkou a krémem.

 
75
398175398
Značky

Stránka 1 z 1 - 33 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 33 položek celkem