Detailní popis produktu
- 
     Online prodej potravinNakupovat potraviny, drogerii a další potřeby pro domácnost online se vyplatí. Náš online supermarket Terunka.cz, toho má v kategorii: Dochucování a bujóny mnohem více. Prohlédněte si celou naší nabídku a ušetřete svůj čas i peníze.Knorr Professional Bujón hovězí 1 kg za skvělou cenu, máme skladem.
 Doručujeme rychle a levně. Potraviny, drogerii, vybavení do kuchyně nebo třeba oblíbené nápoje? Vše tu u nás najdete. Vyzkoušejte náš vyhledávač potravin. Nákup zavážíme všem a do všech míst České i Slovenské republiky a to vč. vesnic nebo malých obcí. Nákup potravin s rozvozem k Vám domů nebo do výdejen a boxů. Potraviny za akční ceny. Doručujeme rychle, online nákup může být již zítra u Vás. Běžná doba doručení je 2 dny. Prodejní info: Námi nabízené produkty, jsou maloobchodní balení a zde uvedený zákonný název potraviny, nemusí produkt zcela vystihovat. Informace platí zejména pro uvedený počet kusů ve velkoobchodním balení, nebo celkovou hmotnost uvedenou zde v popisku a to v části "zákonný názvu potraviny" - ten vyplývá z velkoobchodního názvu zboží. 
 
 ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY:
 
 
- Hovězí bujón. Dehydratovaný výrobek, bujón.
- 
     
 SLOŽENÍ produktu Knorr Professional Bujón hovězí 1 kg:
- Maltodextrin, jedlá sůl, aromata, extrakt z droždí, hovězí vývar v prášku (hovězí kosti) 2,2%, hovězí tuk 1,9% (hovězí tuk, antioxidant (výtažky z rozmarýnu)), cukr, opečená cibule v prášku?, kořen libečku?. ?Pěstované udržitelným způsobem.
- 
     
 NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Knorr Professional Bujón hovězí 1 kg / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Tuky 0,5g, Mastné kyseliny nasycené 0,1g
- 
     Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Hmotnost obsahu: 1000g
- 
     
 PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
- Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Zamíchejte a rozusťte 20 g produktu v 1000 ml teplé vody. Přiveďte k varu a vařte 2 minuty. Občas promíchejte.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dochucování a bujóny | 
|---|---|
| EAN: | 8720182091796 | 
| Kód výrobce: | 669.76 | 
| Skladování: | Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku. | 
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
.png)
 


 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    