Detailní popis produktu
- 
     Online prodej potravinNakupovat potraviny, drogerii a další potřeby pro domácnost online se vyplatí. Náš online supermarket Terunka.cz, toho má v kategorii: Dochucování a bujóny mnohem více. Prohlédněte si celou naší nabídku a ušetřete svůj čas i peníze.Kucharek Bujón hovězí 120 g za skvělou cenu, máme skladem.
 Doručujeme rychle a levně. Potraviny, drogerii, vybavení do kuchyně nebo třeba oblíbené nápoje? Vše tu u nás najdete. Vyzkoušejte náš vyhledávač potravin. Nákup zavážíme všem a do všech míst České i Slovenské republiky a to vč. vesnic nebo malých obcí. Nákup potravin s rozvozem k Vám domů nebo do výdejen a boxů. Potraviny za akční ceny. Doručujeme rychle, online nákup může být již zítra u Vás. Běžná doba doručení je 2 dny. Prodejní info: Námi nabízené produkty, jsou maloobchodní balení a zde uvedený zákonný název potraviny, nemusí produkt zcela vystihovat. Informace platí zejména pro uvedený počet kusů ve velkoobchodním balení, nebo celkovou hmotnost uvedenou zde v popisku a to v části "zákonný názvu potraviny" - ten vyplývá z velkoobchodního názvu zboží. 
 
 ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY:
 
 
- Dehydratovaný výrobek – bujón
- 
     
 SLOŽENÍ produktu Kucharek Bujón hovězí 120 g:
- jedlá sůl, palmový tuk, škrob, látky zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, 5´-ribonukleotidy sodné; cukr, sušený hovězí extrakt (2,%), barvivo: amoniakový karamel; aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
- 
     
 Jaké má produkt ALERGENY?
- Může obsahovat: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Hořčice nebo výrobky ní, Vejce a výrobky z nich, Celer nebo výrobky z něj, Sójové boby a výrobky z nich
- 
     
 NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Kucharek Bujón hovězí 120 g / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 209kcal, Bílkoviny 5,7g, Tuky 12g, Mastné kyseliny nasycené 7,6g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 19g, Cukry 6,6g, Vláknina 0g, Škrob 0g, Sůl 56g
- 
     Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Hmotnost obsahu: 120g
- 
     
 PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
- Skladujte na suchém a temném místě v rozmezí 5°C - 25°C.
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Bujón můžeme použít do různých polévek, omáček a drůbežích pokrmů. 1 kostku rozpustíme v 1/2 litru vroucí vody, rozmícháme a krátce povaříme.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dochucování a bujóny | 
|---|---|
| EAN: | 5901135022620 | 
| Kód výrobce: | 21.17 | 
| Skladování: | Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku. | 
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
.png)
 


 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    