Máslový margarín ZeLa Delikatess 2,5 kg Tuk na pečení a cukrářské krémy
Kód: 44434Související produkty
Tip
DOVOZ Z NĚMECKA
V AKCI
3v1 sada pro tradiční vánoční cukroví s polevou a posypem 640g /17521CM
MÁME NA SKLADĚ
(2 balení)
49 Kč bez DPH
54,90 Kč
Tip
BEZ LEPKU
DOVOZ Z NĚMECKA
Směs na KRÉM DO KREMROLÍ A TRUBIČEK 450g /15106
MÁME NA SKLADĚ
(9 balení)
148,70 Kč bez DPH
166,50 Kč
Tip
DOVOZ Z NĚMECKA
Směs na šlehačkový nadýchaný krém PATISSERIE 400g /16434CM
MÁME NA SKLADĚ
(7 balení)
158,50 Kč bez DPH
177,50 Kč
Tip
DOVOZ Z NĚMECKA
Směs na ŠVÝCARSKÝ krém FunCakes 500g /17836 kód výrobce: F10155
MÁME NA SKLADĚ
(3 balení)
143,60 Kč bez DPH
160,80 Kč
Tip
DOVOZ Z NĚMECKA
V AKCI
FunCakes směs na cukrářský krém 500g /15774 kód výrobce: F10150
MÁME NA SKLADĚ
(3 balení)
122,60 Kč bez DPH
137,30 Kč
DOVOZ Z NĚMECKA
V AKCI
Směs na kokosové makronky a cukroví 385g /17518CM
MÁME NA SKLADĚ
(1 balení)
254,60 Kč bez DPH
285,20 Kč
Detailní popis produktu
Margarín Zela Delikatess 2,5kg - klasika z Holandska
Univerzální margarín (80% tuku) lahodné chuti pro přípravu krémů, šlehaných hmot, lehkých pomazánek, na pečení i na vymazávání forem a plechů.
Složení:
rostlinný palmový olej, rostlinný kokosový olej, rostlinný řepkový olej, voda, emulgátor (E322 - slunečnice a E471), acidofilní odstředné mléko, aroma, konzervant E202, antioxidanty: E304 a E306, regulátor kyselosti E330, barvivo E160a, vitamín A.
Hmotnost: 2,5 kg
Skladování: v chladu, do 15°C a v suchu
Země původu: Dánsko / Nizozemsko
BEZ LEPKU
–2 %
Olej ve spreji CARLEX 600ml snadné vymazávání forem bez vysypávání
MÁME NA SKLADĚ
(6 ks)
190,50 Kč bez DPH
213,40 Kč
Tip
Margarín pro cukráře Favorit Soft 10 kg
NA OBJEDNÁNÍ, NAPIŠTE NÁM
1 119,30 Kč bez DPH
1 253,60 Kč
V AKCI
Vymazávací olej ve spreji ORION slunečnice a řepka 300ml
MÁME NA SKLADĚ
(1 ks)
136 Kč bez DPH
152,30 Kč
Olej odlučovací na plechy a formy Senna TRENN 500 ml/sprej
MÁME NA SKLADĚ
(1 ks)
202,10 Kč bez DPH
226,40 Kč
V AKCI
Omega 100% rostlinný tuk na polevy 250g
MÁME NA SKLADĚ
(7 ks)
37,40 Kč bez DPH
41,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář