Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Směs na okouzlující čokoládový krém | FunCakes 450g /18403 Luxusní bílkový krém na dort podle královského receptu

Kód: 8720143514449
DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
Značka: FunCakes
191,50 Kč / balení 171 Kč bez DPH 42,60 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (1 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyzkoušejte kousek Belgie u vás doma, krém jako z Belgické čokoládovny

Seznamte se s naší nadstandardní směsí na okouzlující čokoládový krém od FunCakes! Tento produkt je synonymem luxusu, kvality a dokonalé chuti, kterému opravdu není co vytknout.

Poctivost na prvním místě

Je to ve jméně! Tento extrémně lehký a nadýchaný čokoládový krém je opravdu okouzlující. FunCakes Mix for Enchanted Cream® Choco je ideální pro plnění a potahování dortů nebo jako krém na cupcaky. Je mnohem lehčí než mnoho jiných krémů, ale přesto je krásně tuhý, aby se dal použít pro dokonalé dortíky, které zůstanou krásně vysoké. Enchanted Cream® Choco je vyroben během několika minut. Stačí přidat vodu a/nebo mléko, promíchat a je ihned připraven k použití.
S touto verzí našeho slavného krému si vychutnáte to nejlepší ze dvou světů: nebeskou chuť Belgie a texturu Nizozemské receptury Enchanted Cream® s bohatou chutí čokolády.

Buďte profesionální cukrář

Seznamte se s naší nadstandardní směsí na okouzlující čokoládový krém od FunCakes! Tento produkt je synonymem luxusu, kvality a dokonalé chuti, kterému opravdu není co vytknout.

Vysoký obsah kakaa

Ochutnejte kousek belgické tradice a čokoládového nadšení v jednom. Tato směs v sobě skrývá bohatství čokoládových tónů, které jsou doslova znásobeny kvalitním kakaovým práškem přímo v jejích složkách.

Tvůj čokoládový krém bude mít nejen krásnou, hlubokou kakaovou barvu, ale také vynikající máslovou příchuť, kterou dodá každému dezertu tu nejlepší konečnou chuť.

Ať už jsi začátečník nebo zkušený kuchař, tato směs je pro tebe jako stvořená! Je snadná na přípravu a zaručuje perfektní výsledek pokaždé.

5 hlavních důvodů, proč si pořídit FunCakes čokoládový krém:

1. Přináší luxus a kvalitu do každé kuchyně - naše směs na čokoládový krém je jako malý kousek Belgie přímo u tebe doma.
2. Unikátní chuť, která je návyková - vysoký podíl mléka a kakaa zaručuje neodolatelný čokoládový zážitek.
3. Snadná příprava - ať už jsi začátečník či zkušený kuchař, s touto směsí zvládneš připravit perfektní čokoládový krém pokaždé.
4. Výjimečná kakaová barva a máslová příchuť - dodá tvým dezertům ten správný vizuální i chuťový efekt.
5. Mnohostrannost - tato směs je ideální pro přípravu krémů do dortů, palačinek, zákusků a dalších sladkých dobrot.

Skladování: při pokojové teplotě

Balení: 450 g v sáčku

Výrobce a země původu: Nizozemsko, firma FunCakes

Postup přípravy dortového krému:

připravte si pouze 100 ml mléka a 100 ml vody

Na 1 porci Enchanted Cream® smíchejte 150 g směsi, 100 ml mléka a 100 ml vody po dobu 3 minut při vysoké rychlosti. Krém lze použít ihned, jako náplň nebo na ozdobu. Vyrobený krém lze skladovat v lednici několik dní, před dalším použitím promíchejte. Pokud chcete, můžete směs připravit také pouze s mlékem (200 ml) nebo pouze s vodou (200 ml), aby byla krémovější nebo méně krémová. Jedna porce Enchanted Cream® vystačí na naplnění 2 vrstev a pokrytí 1 dortu (Ø25 cm) nebo na nanášení vírů na přibližně 24-30 košíčků.

Složení:

cukr, glukózový sirup (sušený), kakaový prášek (odtučněný), částečně ztužený olej (palmový), emulgátor: E471, E472f, kokosový tuk (ztužený), mléčná bílkovina, dextróza, stabilizátor: E450, E263, E339, E516 , zahušťovadlo: E401, E464, protispékavá látka: E341. Alergeny jsou uvedeny tučně . Může obsahovat stopy: lepku, vajec, sóji a lupiny.

Výživové údaje na 100 g hotového pudingu:

Energetická hodnota 2074 kJ / 495 kcal
Tuky 24 g
z toho nasycené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 61 g
z toho cukry 46 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 5,1 g
Sůl 0,2 g

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: