Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg) /D_6032
Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg) /D_6032
Detailní popis produktu
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť. Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g ZeLa Creme. Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.Složení, co obsahuje produkt - Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 0,5 kg /D_6032 pro cukrářské účely:
cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, SÓJAá MOUKA, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414Cukrářské potřeby a suroviny pro sladké pečení.
Produkt pro domácí cukráře: Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 0,5 kg /D_6032
Skvělá volba.
Báječný pro vaše dorty a pečení. Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (0,5 kg) /D_6032 je běžně skladem a jeho dodací lhůta je 2 až 3 pracovní dny.
#ShowMore#Nutriční hodnoty, Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 0,5 kg /D_6032 ve 100 g:
ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g| Kategorie: | Likérové špičky |
|---|---|
| EAN: | 2017000002796 |
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
-1.png)