Belgická čokoláda ARABESQUE 34% mléčná 400g
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aroma.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2342 KJ / 560 kcal; Tuky: 38,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 23,6 g; Sacharidy: 45,4 g z toho cukry 40,5 g; Vláknina: 7,3 g; Bílkoviny: 5,6 g; Sůl: 0 g
Minimální trvanlivost: 2/2025
Belgická čokoláda Arabesque, mléčná 34%
Použití:
rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 28°C .
Skvělá čokoláda na:
pralinky, polévání a máčení cukroví a dezertů, fondue, po přidání smetany se hodí také do fontán
Tip na temperování čokolády:
Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?
Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.