Belgická čokoláda ARABESQUE 34% mléčná 400g

Kód: 37764
Značka: Zeelandia
141 Kč 371 Kč / 1000 g
SKLADEM (> 9 ks)
Můžeme doručit do:
22.9.2021

Detailní informace

Doručení kurýrem zdarma
Doručení kurýrem zdarma
Stačí nakoupit za 2500 Kč a více
Hmotnost balíku do 28 kg
Balíkovna + Zásilkovna ZDARMA
Balíkovna + Zásilkovna ZDARMA
Stačí nakoupit za 999 Kč a více
Hmotnost do 20 kg resp. 5 kg u Zásilkovny

Detailní popis produktu

Belgická čokoláda Arabesque, mléčná 34% 

Použití: 

rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 28°C .

Skvělá čokoláda na:

pralinky, polévání a máčení cukroví a dezertů, fondue, po přidání smetany se hodí také do fontán

Tip na temperování čokolády: 

Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?

Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte. 

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aroma.

* ilustrační foto, dodáváno v plastové dóze v peckách

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: