Belgická čokoláda ARABESQUE 34% mléčná 400g

Kód: 37764
1 hodnocení
Značka: Zeelandia
174,70 Kč –16 %
Depositphotos 17616575 m 2015
174,70 Kč –16 % 146,40 Kč / ks 130,70 Kč bez DPH 36,60 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (7 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor E322 (SOJA), aroma.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2342 KJ / 560 kcal; Tuky: 38,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 23,6 g; Sacharidy: 45,4 g z toho cukry 40,5 g; Vláknina: 7,3 g; Bílkoviny: 5,6 g; Sůl: 0 g

Minimální trvanlivost: 12/2024

 


Belgická čokoláda Arabesque, mléčná 34% 

Použití: 

rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 28°C .

Skvělá čokoláda na:

pralinky, polévání a máčení cukroví a dezertů, fondue, po přidání smetany se hodí také do fontán

Tip na temperování čokolády: 

Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?

Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte. 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: