cesko-vlajka slovensko-vlajka

⭐ KAMENNÁ PRODEJNA I ESHOP V PROVOZU ⭐ DÉLKA EXPEDICE OBJEDNÁVEK: SKLADEM: 2-3 DNY ✅, OD DODAVATELE: 4-7 DNŮ ✅

AKTUÁLNÍ DÉLKA PŘEPRAVY OD OKAMŽIKU ODESLÁNÍ: POŠTA 1-2 DNY ✅| DPD 1-2 DNY ✅ | PPL 1 DEN ✅| ZÁSILKOVNA 1-3 DNY ✅| GLS, INTIME, ULOŽENKA ❌

Stella s příchutí másla, na pečení 250g

 
Efekt lupa
 
Dostupnost SKLADEM (> 50 ks)
25 Kč    
Kód produktu KAKA-9994585
Značka KaKa
Kategorie Máslo, margarín a tuky
 

Prémiová královna na trhu

Stella S máslovou příchutí byla pro Vás vyvinuta ve spolupráci s cukrářskými technology skandinávského koncernu v rámci skupiny Orka Food Ingredience. Je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů a její složení bylo dlouho testováno. 

Vlastnosti

80%, Snadné zpracování, Pro všechny druhy pečení, Nová receptura pro snadné zpracování, Na všechny druhy pečení s máslovou příchutí

Marketing značky

Stella
Váš sladký domov.

Rostlinný margarín s máslovou příchutí, vhodný na pečení.

Složení

Rostlinné oleje (řepkový, palmový), Palmový tuk, Pitná voda, Emulgátory: slunečnicový lecitin, mono- a diglyceridy mastných kyselin, Sušená syrovátka, Jedlá sůl, Konzervant: sorban draselný, Regulátor kyselosti: kyselina citronová, Přírodní máslové aroma, Barvivo: ß-karoten, Vitaminy (vitamin A, vitanim D), Obsah tuku: 80 %

Alergeny jsou označeny tučným písmem.

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty
  na 100 g
Energetická hodnota 2960 kJ/720 kcal
Tuky 80 g
z toho nasycené mastné kyseliny 28 g
Sacharidy 0,2 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0,3 g
Vitamin A 800 µg (100 %)*
Vitamin D 3,5 µg (70 %)*
* % denní referenční hodnoty příjmu vitaminů a minerálních látek (u dospělých osob)  

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)


TIP od nás: Stellu cukrářskou s máslovou příchutí nechte vždy před přípravou krému vytemperovat (ohřát) na pokojovou teplotu.

 

Skladujte při teplotě od +4°C do + 15°C. Chraňte před přímým slunečním světlem.Při nabízení k prodeji je možno uchovávat při teplotě do + 20°C po dobu nejdéle 7 dní.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: