Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Švýcarský meringue máslový krém | FunCakes 400g /17837 Luxusní bílkový krém na dort podle královského receptu

Kód: 8720143514463
DOVOZ Z NĚMECKA V AKCI
Neohodnoceno
Značka: FunCakes
114,20 Kč / balení 102 Kč bez DPH 28,60 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (3 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Luxus pravého Švýcara! Směs na přípravu máslového krému

Swiss Meringue Buttercream je docela komplikovaný recept nejen pro začátečníky. Je potřeba podniknout poměrně hodně kroků, z nichž některé jsou docela složité a často selhávají. Ve FunCakes vám rádi velmi usnadňujeme chutné recepty na pečení tím, že pro ně vyvíjíme snadné a rychlé směsi pro cukrářky. Takže když vidíme pracný recept, všichni jsme nadšení, že je náhle snadný a dostupný pro každého, a přitom je stále stejně dobrý. A přesně to jsme udělali se švýcarským krémem Meringue Buttercream. Nyní stačí přidat máslo a vodu, abyste vytvořili tento druh máslového krému a můžete začít zdobit. Swiss Meringue Buttercream je méně sladký než běžný máslový krém, ale lze jej použít stejným způsobem. Na pomazávání, plnění dortů a zdobení cupcakes košíčků ideální.

Královna krémů

Představujeme vám bezkonkurenční královnu mezi krémy - švýcarský meringue máslový krém od značky FunCakes! Tato luxusní směs je skutečnou lahůdkou pro všechny milovníky pečení a cukroví. Přináší vám chuť a kvalitu pravého švýcarského krému přímo do vaší kuchyně.

Buďte profesionální cukrář

S naším švýcarským meringue máslovým krémem se budete cítit jako profesionální cukrář, a to i když jste úplný začátečník! Jeho příprava je naprosto snadná a nenáročná. Stačí smíchat směs s máslem a máte hotovo. Celý proces vám nezabere více než pár minut.

Vysoký obsah sušeného bílku

Kromě snadné přípravy a luxusní chuti vás jistě nadchne i jeho krásná nažloutlá barva. Tento krém je skutečně skvělým doplňkem pro jakýkoliv dort nebo cupcakes, díky němuž se stanou neodolatelnými. A pokud chcete experimentovat, můžete do krému přidat rum, citrón nebo vanilku a tím vytvořit úplně nové chutě.

Tak neváhejte a zažijte luxus pravého švýcarského meringue máslového krému od FunCakes. Vaše chuťové pohárky to jistě ocení!

5 hlavních důvodů, proč si pořídit FunCakes švýcarský meringue máslový krém:

1. Autentická švýcarská chuť: Tentokrát nemusíte cestovat až do Švýcarska, abyste si mohli vychutnat pravý švýcarský meringue máslový krém. Máme ho tu pro vás, připravený, abyste ho mohli okamžitě používat!
2. Snadná příprava: Aniž byste museli být profesionální cukrář, můžete si připravit tento luxusní krém během 10-15 minut.
3. Flexibilita: Krém můžete jednoduše ochucovat rumem, citrónem nebo vanilkou a vytvořit tak nové a vzrušující chutě.
4. Luxusní vzhled: S jeho krásnou nažloutlou barvou bude váš dort nebo cupcakes vypadat jako z cukrářského magazínu.
5. Kvalitní složení: Naše směs na přípravu krému obsahuje vysoký obsah vaječného bílku, což zaručuje dokonalou konzistenci a chuť.

Skladování: při pokojové teplotě

Balení: 400 g v sáčku

Výrobce a země původu: Nizozemsko, firma FunCakes

Postup přípravy dortového krému:

připravte si pouze 70 ml teplé vody a 220g másla

Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Na jednu porci: smíchejte 100 g mixu se 70 ml teplé vody z vodovodu po dobu 8 minut metlou na nejvyšším stupni, dokud nebude vzduch vzdušný. Ke směsi přidejte 220 gramů nesoleného (smetanového 82%) másla ve 4 dílech a před přidáním další části šlehejte, dokud se máslo úplně nerozpustí. To vše vysokou rychlostí cca 8 minut na hladký krém. Jedna porce krému vystačí na naplnění a pokrytí 1 dortu 20 cm nebo na zdobení cca. 12 koláčků cupcakes.

Složení:

cukr, vaječný bílek z volného chovu (sušený), zahušťovadlo: E466, kyselina: 330, aroma. Alergeny jsou uvedeny tučně. Může obsahovat stopy: lepku, sóji, mléka a lupiny.

Výživové údaje na 100 g hotového pudingu:

Energetická hodnota 1682 kJ / 402 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 95,7 g
z toho cukry 95,6 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 3,3 g
Sůl 0,1 g

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: