Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Sváteční chvíle s italskou chutí | Panettone

Kus Itálie u vás doma, taková jsou naše italská Panettone s příběhem

Vážení milovníci italské kuchyně, připravte se na gastronomický zážitek, který vás doslova ohromí! Představujeme vám autentické italské Panettone z pekařství Il Vecchio Forno. Tato ručně vyráběná lahůdka je skutečným zážitkem pro chuťové pohárky a ideálním doplňkem k vašim vánočním svátkům. Pekařství z malého regionu, se pyšní vysokým hodnocením svých zákazníků napříč internetem. Například Google.com uvádí hodnocení stovek zákazníků 4,7 hvězdiček a to již o něčem svědčí.

Co je to vlastně Panettone?

Tento tradiční italský dezert, který se těší oblibě po celém světě, má dlouhou a bohatou historii. Jedná se o složitý dezert, který vyžaduje zručnost a pozornost při přípravě. Ale naše Panettone vás od toho všechno ušetří!

Nabízíme vám možnost vychutnat si tuto lahůdku bez jakékoliv námahy. Naše Panettone je balené v luxusní plechové dóze nebo dárkové papírové krabičce. Naše "domácí" Panettone je ideální pro vánoční svátky jako snídaně nebo pozdní večeře. A to vše za neuvěřitelně nízkou cenu.

Panettone od lokálního pekaře

Na trh uvádíme luxusní balení v plechové dóze s výběrem různých druhů a také levnější balení bez dózy. Každé balení obsahuje 500 až 1000g tohoto parádního pečiva, které je skvělou náhradou pro českou vánočku a vydrží nejméně do ledna.

Naše Panettone je také skvělým dárkem pro vaše blízké, ať už k Mikuláši nebo pod stromeček. Je tak dobré, že neurazí, ale naopak nadchne. Je plné luxusní máslové chuti s 13% podílem kandovaného ovoce a pravým italským máslem v těstě, pečené z výběrové hladké mouky.

Ručně pečené Panettone mistrem pekařem

Je lehké a kypré, má nádhernou žlutou barvu a voní jako vánoční trh. Chuť je nepopsatelně báječná - prostě musíte ochutnat, jinak tomu neuvěříte! Naši stálí zákazníci se pro ni každý rok vracejí, protože je to prostě oblíbená lahůdka.

Zkuste to letos, pořiďte si pravé italské Panettone z pekařství Il Vecchio Forno a vychutnejte si pravý italský zážitek bez jakékoliv námahy. Buon Natale!

Těsto na Panettone

Rozumíme tomu, jak může být náročné najít pravou italskou Panettone

Někdy se zdá, jako by všechny možnosti na trhu byly jen levné napodobeniny originálu, které ani zdaleka nedosahují autentické chuti. To může být velmi frustrující, zvláště pokud jste se těšili na tu pravou, lahodnou chuť, kterou jen pravá italská Panettone dokáže nabídnout.

Všechny ty příležitosti, kdy jste měli chuť na něco skutečně autentického a byli jste zklamaní. Všechny ty chvíle, kdy jste chtěli svým blízkým představit tu pravou chut' Itálie a byli jste nuceni se omluvit za to, že to, co jste jim nabídli, nebylo to pravé. Všechno to marné hledání po obchodech a na webu...

Ale nemusíte už dál hledat. Máme pro vás řešení. Nabízíme vám pravou italskou Panettone přímo z pekařství Il Vecchio Forno. Jejich Panettone je ručně vyráběná s láskou a péčí, kterou jen skutečný italský pekař dokáže nabídnout. Tato Panettone je tak autentická, jako kdybyste ji právě koupili v malé pekárně v srdci Itálie. Je to ta pravá vůně a chuť, kterou jste hledali. A nyní ji můžete mít přímo u vás doma.

A chcete malý tip na závěr?

Dejte naše Panettone na 10-15 minut do vyhřáté trouby na 170 st. C , uvařte si oblíbenou kávu, kakao nebo čaj a poté konzumujte prohřáté, rozpečené Panettone. Zažijete okamžiky dětství, okamžiky kdy vám babička dávala jíst ještě horké buchty z přímo z kamen nebo sporáku. Vraťte se do dětských let a užívejte si Vánoční pohodu. Je to tak snadné.

Takže šťastné a veselé Vánoce, milé ženy a rodiny. Pečte, tvořte, bavte se! A nezapomeňte, i když jste v kuchyni, nemusíte tam být samy. Přidejte se k nám, sdílejte své vánoční pečení s námi a nechte se inspirovat naší komunitou. 🎄🥰

 

Nechcete zkoušet něco z výroby a preferujte vlastní pečení? Máme pro vás pečící formu na domácí Panettone