Detailní popis produktu
Pružná silikonová forma na výrobu výplní do forem KE018, KE032, KE019 od cukrářského mistra světa 2015, Emmanuele Forcone.
Silikonová forma určená na zamražování až na teplotu -40°C.  Vynikající na šlehačkové dorty, zákusky a výrobu semifred. Používá se i na přípravu teplých pokrmů. Zaručuje bezchybné výsledky. Formu není nutné před použitím vymazávat ani vysypávat.
Po zamražení lze výrobek snadno vyjmout a těsto se nepřichytává. Jednotlivé formy bez tácu lze použít na pečení do teploty + 280°C.
Formu je možné mýt ručně nebo v myčce. Snadná údržba. Zdravotně nezávadné.  Před použitím omyjte formu ve vodě.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Silikonové formy na pečení | 
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
.png)
 


 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    