Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Krémová náplň vanilková 65 g, vanilková příchuť, směs pro přípravu náplně v prášku
SLOŽENÍ
Zpěňovač (glukózový sirup,palmojádrový olej, palmojádrový olej plně ztužený, emulgátory (mono-a diglyceridy mastných kyselin, estery mono-a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA,stabilizátor (monohydrogenfosforečnan draselný)), cukr, modifikovaný bramborový škrob, jedlá želatina, aroma, přírodní vanilkové aroma, jedlá sůl, barviva (kurkumin, karoteny).
ALERGENY
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota ve 100g: 809 kJ/192 kcal Tuky: 7,8g z toho nasycené mastné kyseliny: 6,7g Sacharidy: 26,7g z toho cukry: 22,3g Bílkoviny: 4,0g Sůl: 0,16g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 88g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
NÁVOD K POUŽITÍ
Připravte krémovou náplň lehkou a nadýchanou, nebo tradiční máslovou. Balení obsahuje: 65 g směsi na přípravu náplně K tomu přidáte: 200 ml studeného mléka 2-3 lžíce moučkového cukru popř. 125 g změklého másla.
Příprava: Do vyšší nádoby nalijeme 200 ml studeného mléka a přidáme 2-3 lžíce moučkového cukru. Lehká, nadýchaná náplň: Do oslazeného mléka vsypeme směs na přípravu náplně. Vše šleháme při nejvyšších otáčkách 4 minuty do hustého krému. Tradiční máslová náplň: Do připravené lehké, nadýchané náplně přidáme 125 g změklého másla a vše ještě 1/2 minuty šleháme. Náplní můžeme ihned plnit dorty, řezy, rolády a jiné moučníky. Před servírováním necháme vychladit 1 hodinu v chladničce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.