Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Dr. Oetker Krémová náplň vanilková (65 g) /D_DO0070

Kód: 8584002008636
Neohodnoceno
Značka: Dr. Oetker
47,20 Kč / ks 42,10 Kč bez DPH
MÁME NA SKLADĚ (>15 ks)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krémová náplň vanilková 65 g, vanilková příchuť, směs pro přípravu náplně v prášku

SLOŽENÍ

Zpěňovač (glukózový sirup,palmojádrový olej, palmojádrový olej plně ztužený, emulgátory (mono-a diglyceridy mastných kyselin, estery mono-a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA,stabilizátor (monohydrogenfosforečnan draselný)), cukr, modifikovaný bramborový škrob, jedlá želatina, aroma, přírodní vanilkové aroma, jedlá sůl, barviva (kurkumin, karoteny).

ALERGENY

Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA

Energetická hodnota ve 100g: 809 kJ/192 kcal Tuky: 7,8g z toho nasycené mastné kyseliny: 6,7g Sacharidy: 26,7g z toho cukry: 22,3g Bílkoviny: 4,0g Sůl: 0,16g

HMOTNOST/OBJEM

Hrubá hmotnost: 88g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ

Skladujte v suchu!

NÁVOD K POUŽITÍ

Připravte krémovou náplň lehkou a nadýchanou, nebo tradiční máslovou. Balení obsahuje: 65 g směsi na přípravu náplně K tomu přidáte: 200 ml studeného mléka 2-3 lžíce moučkového cukru popř. 125 g změklého másla.

 Příprava:  Do vyšší nádoby nalijeme 200 ml studeného mléka a přidáme 2-3 lžíce moučkového cukru.  Lehká, nadýchaná náplň: Do oslazeného mléka vsypeme směs na přípravu náplně. Vše šleháme při nejvyšších otáčkách 4 minuty do hustého krému.  Tradiční máslová náplň: Do připravené lehké, nadýchané náplně přidáme 125 g změklého másla a vše ještě 1/2 minuty šleháme. Náplní můžeme ihned plnit dorty, řezy, rolády a jiné moučníky. Před servírováním necháme vychladit 1 hodinu v chladničce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: