RUF Pudinkový krém na pečení 42g /14311 Termostabilní krém k pečení i nepečení

Kód: 4002809022401
BEZ LEPKU DOVOZ Z NĚMECKA
Neohodnoceno
Značka: RUF
30,40 Kč / ks 27,10 Kč bez DPH 72,40 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ (10 ks)
Můžeme doručit do:
27.2.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Termostabilní puding RUF, kdykoliv za pár minut!

Náš zapečitelný pudinkový krém je ideální náplní do všech druhů ovocných koláčů nebo drobného pečiva. Zejména milovníci pudinků si s tímto vanilkovým krémem přijdou na své. Smetanu bleskově smícháte s mlékem a připravíte bez vaření. Zvláštnost: Krém lze jednoduše upéct v troubě - ale je to také pamlsek nepečený.

Poznejte rozdíl v německé kvalitě

Naše instantní směs na puding je výsledkem dlouhých hodin pečlivého vývoje a testování. Je to výjimečný výrobek, který dosahuje dokonalou konzistenci a chutí při každém použití. Příprava je tak jednoduchá, že se k ní neodváže jen zkušený kuchař, ale i začátečník. Stačí smíchat s mlékem a vyšlehat. Lze snadno upravit konzistenci podle vašich preferencí, od pevného krému až po nadýchanou pěnu. 
 

Sny o dokonalém domácím cukrářství se plní

Představte si, jak tato dokonale našlehatelná, rychle a snadno připravitelná krémová náplň zdobí váš oblíbený zákusek. Jak přidává ten pravý dotek k ovoci, dortům, zmrzlině a mnoha dalším. Zamyslete se nad tím, jak by tahle dokonalá krémová pochoutka mohla okouzlit vaše hosty na příští rodinné oslavě nebo jen při klidném odpoledním čaji.
 

Skladování: při pokojové teplotě
 
Balení: 1 x 42 g v sáčku

Výrobce a země původu: Německo, firma RUF
 
Postup přípravy:
 
Přidejte 250 ml polotučného mléka a vyšlehejte dle potřeby

Složení:

cukr, modifikovaný škrob, zahušťovadlo karagenan, aroma (MLÉKO), sůl, barviva (norbixin, riboflaviny).

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 1607 kJ / 379 kcal
Tuky 0g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 92,7g
z toho cukry 66,1g
Vláknina 0g
Bílkoviny 0g
Sůl 0,8g

Kód výrobce: R2240

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: