Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Sada jedlých dekorací na cukroví | 12 ks /18506 Originální anglická dekorace z cukru

Kód: 5015462148813
DOVOZ Z NĚMECKA V AKCI
Neohodnoceno
Značka: Culpitt
92,60 Kč / balení 82,70 Kč bez DPH 7,70 Kč / 1 ks
MÁME NA SKLADĚ (7 balení)
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pestrobarevná dekorace z cukru na vánoční cukroví

Hledáte ten nejúžasnější způsob, jak přeměnit vaše vánoční cukroví v malá dílka umění? S naší Sadou jedlých dekorací na cukroví | 12 ks /18506 získáte nejen kvalitní, ale i nápaditý způsob, jak dodat vašim sladkým výtvorům ten pravý sváteční lesk!

Originální anglický produkt pro Vánoční čas nejen s dětmi

Každá dekorace je malým mistrovským dílem, vytvořeným z polevy royal icing s láskou a precizností ruční práce. Představte si ty pestré barvy, které oživí vaše cukroví a dodají mu jedinečný vzhled. Ať už jste domácí pekař nebo cukrářský virtuóz, tato sada je perfektním doplňkem k vašemu vánočnímu pečení.

Sada pro pečení v čase vánočním

Představte si pohledy obdivu od rodiny a přátel, když uvidí vaše dokonale zdobené cukroví. Tato sada vám umožní vyjádřit vaši kreativitu a přinést radost všem, kteří okusí vaše sladké výtvory. Zkuste si představit tu vůni pečení, která se mísí s vizuálním potěšením z dokonalých dekorací – to je pravá vánoční atmosféra!

Neváhejte a udělejte z vašeho pečení něco výjimečného. Objednejte si Sadu jedlých dekorací na cukroví | 12 ks /18506 ještě dnes a zažijte tu pravou vánoční kouzelnou atmosféru ve vaší kuchyni! Buďte připraveni na to, že vaše cukroví bude hvězdou každé vánoční tabule. Klikněte a přidejte trochu magie do vašich sladkých chvil!


Skladování: při pokojové teplotě

Balení: 15 g v krabičce - celkem 12 ks

Výrobce a země původu: Anglie, firma Culpitt

Postup přípravy:

ihned k použití

Složení:

Cukr, MANDLE (27 %) (OBSAHUJE OŘECHY), glukózový sirup, rostlinný tuk, PŘÍCHUŤ HORKÝCH MANDLÍ (OBSAHUJE OŘECHY), zvlhčovadlo: invertáza; zahušťovadlo: E 414; MLÉČNÉ PROTEINY, acidifikátor: E 330; Carthamus koncentrát, barviva: E 120, E 132, E 160a. Může obsahovat stopy lepku a ořechů.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 1905 kJ / 455kcal
Tuky 16,8g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,7g
Sacharidy 68,7g
z toho cukry 44,3g
Vláknina 0g
Bílkoviny 6,8g
Sůl 0,1g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: